Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apex FC Spyris
541 Tactiek Nr.1
60% Balbezit 40%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten adequate
weak Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Biesiada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Lopez geeft een hoge lob. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Laurinonis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stiklakis komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Lopez passt de bal met de wreef. Bzdęga is nu in balbezit. Kačeras rent richting de bal. Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Bernotas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bernat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bzdęga controleert de bal met de borst. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - FC Spyris 1:0

9e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Svobutas verovert de bal door een tackle van achteren. Svobutas passt de bal met de wreef. Tašlinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tašlinskis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čagus de bal. Lopez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopez krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Stiklakis is nu in balbezit. Lopez onderschept slim de pass. Lopez met een sublieme pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Bernotas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 49%, FC Spyris 51%.
Apex - FC Spyris 1:0

46e minuut.
Cigleris komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kriaučeliūnas passt de bal in één keer door. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Čagus maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Čagus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čagus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Stiklakis passt de bal zonder na te denken. Kriaučeliūnas is nu in balbezit. Kriaučeliūnas met een sublieme pass. Babakinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babakinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tucker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svobutas met de inworp. Kriaučeliūnas is nu in balbezit. Kriaučeliūnas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tucker onderschept slim de pass. Tucker geeft de bal voor. Bzdęga rent richting de bal. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Zirafi verovert de bal door een tackle van achteren. Zirafi probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Cigleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - FC Spyris 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 44%, FC Spyris 56%.
Apex - FC Spyris 2:0