Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Karvased Kaalikad FC Spyris
liiga 352 Tactiek Nr.1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 32.7
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov geeft een hoge lob. Udod probeert de bal aan de voet te houden. Kangur rent richting de bal. Kangur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kangur probeert naar een medespeler te passen. Liivak bereikt de bal nog maar net als eerste. Liivak probeert naar een medespeler te passen. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Kozmianas geeft een hoge lob. Kačeras heeft problemen om de bal te vangen. Udod rent richting de bal. Udod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 1:0

12e minuut.
Sammelselg geeft een hoge lob. Daar is Kozmianas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Bernotas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 2:0

17e minuut.
Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur passt de bal met de wreef. Rapalis rent richting de bal. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kangur rent richting de bal. Kangur passt de bal met de wreef. Kačeras bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod onderschept slim de pass. Udod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Říčka passt de bal zonder na te denken. Udod is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kačeras. Kačeras krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gorodov zal de hoekschop nemen. Říčka kopt de bal weg. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod haalt uit met een fantastische trap. Rapalis probeert de bal aan de voet te houden. Bernotas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kozmianas heeft problemen om de bal te vangen. Udod is nu in balbezit. Udod draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kačeras de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Liivak verovert de bal door een tackle van achteren. Liivak speelt de bal door. Kangur speelt de bal door. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 3:0

34e minuut.
Daar is Ülsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülsepp met een sublieme pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 4:0

36e minuut.
Trajković probeert naar een medespeler te passen. Skvirskis heeft problemen om de bal te vangen. Gorodov speelt de bal door. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jašmontas rent richting de bal. Sammelselg rent richting de bal. Sammelselg geeft een hoge lob. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Udod kopt de bal weg. Říčka rent richting de bal. Daar is Říčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Říčka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 37%, FC Spyris 63%.
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 5:0

46e minuut.
Cigleris komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gorodov speelt de bal door. Kangur rent richting de bal. Kangur passt de bal zonder na te denken. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Gorodov passt de bal in één keer door. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 6:0

55e minuut.
Daar is Laurinonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liivak met een sublieme pass. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp geeft de bal voor. Udod krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 7:0

57e minuut.
Čagus is nu in balbezit. Sammelselg verovert de bal door een tackle van achteren. Sammelselg geeft de bal voor. Udod rent richting de bal. Udod draait met de bal, schiet en ... Cigleris bokst de bal weg. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 8:0

60e minuut.
Kozmianas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov geeft een hoge lob. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ... Cigleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cigleris niet meer kan verder spelen. Žemikis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jašmontas speelt de bal door. Skvirskis is nu in balbezit. Skvirskis passt de bal zonder na te denken. Jašmontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašmontas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kangur probeert naar een medespeler te passen. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp probeert naar een medespeler te passen. Říčka heeft problemen om de bal te vangen. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 9:0

65e minuut.
Klungelig pakt Babakinas de bal. Udod verovert de bal door een tackle van achteren. Udod probeert naar een medespeler te passen. Daar is Říčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 10:0

67e minuut.
Laurinonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinonis probeert naar een medespeler te passen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 11:0

70e minuut.
Solymosi geeft een hoge lob. Říčka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozmianas de bal. Udod is nu in balbezit. Udod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 12:0

71e minuut.
Sammelselg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammelselg passt de bal in één keer door. Udod rent richting de bal. Udod haalt uit met een fantastische trap. Žemikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 13:0

78e minuut.
Kriaučeliūnas passt de bal zonder na te denken. Babakinas rent richting de bal. Jašmontas probeert naar een medespeler te passen. Čagus is nu in balbezit. Čagus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Laurinonis is nu in balbezit. Kangur verovert de bal door een tackle van achteren. Kangur met een sublieme pass. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 14:0

81e minuut.
Buitenspel voor Babakinas. Goede buitenspelval van de verdediging. Liivak neemt vlug de vrije trap. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Žemikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 15:0

83e minuut.
Kangur is nu in balbezit. Kangur geeft een hoge lob. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp met een sublieme pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Žemikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 34%, FC Spyris 66%.
JK Karvased Kaalikad - FC Spyris 16:0