Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spyris JK Karvased Kaalikad
Nr.1 Tactiek liiga 352
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


11e minuut.
Gorodov passt de bal zonder na te denken. Udod is nu in balbezit. Kačeras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kačeras krijgt een gele kaart. Udod raakt geblesseerd tijdens het duel. Liivak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gorodov speelt de bal door. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka passt de bal zonder na te denken. Udod rent richting de bal. Udod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kačeras probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorodov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Liivak onderschept slim de pass. Liivak geeft een lange en hoge pass. Rapalis rent richting de bal. Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka draait met de bal, schiet en ... Bernotas bokst de bal weg.

32e minuut.
Kačeras rent richting de bal. Kačeras geeft een hoge lob. Ülsepp kopt de bal weg. Říčka probeert de bal met de borst te controleren. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trajković geeft de bal voor. Udod kopt de bal weg. Říčka heeft problemen om de bal te vangen. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Bernotas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:1

45e minuut.
Cigleris komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 74%, JK Karvased Kaalikad 26%.
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:1

48e minuut.
Ülsepp geeft een lange en hoge pass. Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udod rent richting de bal. Udod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:2

50e minuut.
Sammelselg probeert naar een medespeler te passen. Rapalis met een sublieme pass. Udod is nu in balbezit. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel. Cigleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udod rent richting de bal. Kačeras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udod is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Říčka neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kačeras geeft een hoge lob. Svobutas is nu in balbezit. Ülsepp begaat een overtreding. Ülsepp krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kačeras passt de bal met de wreef. Kriaučeliūnas rent richting de bal. Kriaučeliūnas passt de bal zonder na te denken. Babakinas rent richting de bal. Babakinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod speelt de bal door. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Cigleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:3

62e minuut.
Heynen geeft de bal voor. Udod kopt de bal weg. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:4

66e minuut.
Laurinonis controleert de bal met de borst. Kangur met een sublieme pass. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:5

69e minuut.
Inworp. Svobutas met een snelle inworp. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Cigleris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skvirskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liivak speelt de bal door. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Cigleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kangur kopt de bal weg. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Laurinonis passt de bal zonder na te denken. Gorodov rent richting de bal. Gorodov geeft een lange en hoge pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 65%, JK Karvased Kaalikad 35%.
FC Spyris - JK Karvased Kaalikad 0:6