Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Karvased Kaalikad FK STUMBRAS
liiga 352 Tactiek tikimybe
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Udod rent richting de bal. Udod passt de bal met de wreef. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Galarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 1:0

2e minuut.
Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka geeft een hoge lob. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod draait met de bal, schiet en ... Galarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 2:0

4e minuut.
Fassmann geeft de bal voor. Sammelselg heeft problemen om de bal te vangen. Sammelselg probeert naar een medespeler te passen. Udod bereikt de bal nog maar net als eerste. Udod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 3:0

7e minuut.
Gorodov met de inworp. Liivak is nu in balbezit. Liivak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka schiet op doel. Galarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ülsepp neemt de hoekschop. Udod krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fortunato. Říčka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sammelselg met een snel genomen vrije trap. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 4:0

22e minuut.
Sammelselg speelt de bal door. Daar is Ülsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülsepp met een sublieme pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Říčka geeft een hoge lob. Udod is nu in balbezit. Palmer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palmer krijgt een gele kaart. Udod raakt geblesseerd tijdens het duel. Kangur legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Inworp. Bellacchi komt het veld opgelopen. Ülsepp met een snelle inworp. Kangur is nu in balbezit. Kangur probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel. Galarza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gorodov met een snelle inworp. Kangur probeert de bal met de borst te controleren. Kangur passt de bal in één keer door. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Heynen geeft de bal voor. Udod is nu in balbezit. Kangur probeert naar een medespeler te passen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tomajko geeft de bal voor. Liivak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liivak onderschept slim de pass. Liivak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ostroga geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Kulwiec. Goede buitenspelval van de verdediging. Liivak neemt vlug de vrije trap. Udod rent richting de bal. Udod schiet op doel. Galarza bokst de bal weg.

43e minuut.
Solymosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sammelselg probeert naar een medespeler te passen. Kangur speelt de bal door. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udod is nu in balbezit. Udod schiet op doel. Galarza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 29%, FK STUMBRAS 71%.
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 5:0

46e minuut.
Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec passt de bal zonder na te denken. Ostroga controleert de bal met de borst. Udod is nu in balbezit. Udod haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Palmer passt de bal zonder na te denken. Trajković is nu in balbezit. Trajković geeft een lange en hoge pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 6:0

50e minuut.
Inworp. Simon komt het veld opgelopen. Jančauskas komt het veld opgelopen. Liivak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorodov geeft de bal voor. Ülsepp kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Palmer passt de bal met de wreef. Heynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen geeft de bal voor. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 7:0

66e minuut.
Ostroga kopt de bal weg. Jančauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... Aasamäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 7:1

70e minuut.
Jančauskas probeert naar een medespeler te passen. Ostroga heeft problemen om de bal te vangen. Ostroga passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Argentiero probeert de bal met de borst te controleren. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp passt de bal met de wreef. Říčka rent richting de bal. Říčka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp geeft een lange en hoge pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Říčka de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Říčka rent richting de bal. Říčka passt de bal zonder na te denken. Gorodov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udod de bal. Udod draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorodov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Argentiero de bal. Udod rent richting de bal. Udod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 8:1

83e minuut.
Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp met een sublieme pass. Říčka rent richting de bal. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammelselg geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorodov met de inworp. Liivak speelt de bal door. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Galarza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 44%, FK STUMBRAS 56%.
JK Karvased Kaalikad - FK STUMBRAS 8:1