Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk Apex
Try 1 Tactiek 541
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 35.3
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez passt de bal in één keer door. Ingall rent richting de bal. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera geeft de bal voor. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga draait met de bal, schiet en ... Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Szpręga trapt de bal weg. Ficano kopt de bal weg. Klungelig pakt Vercruysse de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vercruysse geeft de bal voor. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Ávalo. Rodríguez Ávalo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ficano is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera met een sublieme pass. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lopez rent richting de bal. Ingall is nu in balbezit. Lopez met een sublieme pass. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga schiet op doel. Szpręga bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesiada met de inworp. Lopez speelt de bal door. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Roşoga geeft een lange en hoge pass. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi is nu in balbezit. Omondi haalt uit met een fantastische trap. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - Apex 1:0

44e minuut.
Lopez met een sublieme pass. Heffernan is nu in balbezit. Heffernan probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tykk - Apex 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 52%, Apex 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tykk - Apex 1:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Biesiada rent richting de bal. Darski is nu in balbezit. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski onderschept slim de pass. Darski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kiivit speelt de bal door. Darski is nu in balbezit. Zirafi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zirafi krijgt een gele kaart. Darski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - Apex 2:1

65e minuut.
Lopez probeert naar een medespeler te passen. Leet is nu in balbezit. Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tykk - Apex 2:2

74e minuut.
Zirafi verovert de bal door een tackle van achteren. Zirafi geeft een hoge lob. Reinsalu kan de bal niet met de borst controleren. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zirafi is nu in balbezit. Zirafi geeft een lange en hoge pass. Matera speelt de bal door. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - Apex 2:3

87e minuut.
Klungelig pakt Milo de bal. Milo passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tykk - Apex 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 45%, Apex 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tykk - Apex 3:3