Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! Team Krynica
442 Tactiek taktyka1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


17e minuut.
Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson met een sublieme pass. Ruiz Férez probeert de bal met de borst te controleren. Boiński is nu in balbezit. Boiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Adurowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sosnowiec neemt de hoekschop. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Team Krynica 0:1

21e minuut.
Zgrzęda is nu in balbezit. Þorgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ashton rent richting de bal. Þorgeirsson onderschept slim de pass. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dziwisz rent richting de bal. Kværner rent richting de bal. Kværner passt de bal zonder na te denken. Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Janetka probeert naar een medespeler te passen. Lisitskiy rent richting de bal. Met opzet legt Hepokorpi zijn tegenspeler op de grond. Hepokorpi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jerez probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Villalta passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Coméndez bokst de bal weg.

36e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Villalta speelt de bal door. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Coméndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Team Krynica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 41%, Team Krynica 59%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Team Krynica 0:2

46e minuut.
Moţoc komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Moţoc met een harde bal richting middenveld. Kværner kopt de bal weg. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta onderschept slim de pass. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Villalta geeft een hoge lob. Paronzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paronzini passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Janetka met een harde bal richting middenveld. Zgrzęda kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel. Moţoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Team Krynica 0:3

69e minuut.
Juzizi geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ... Moţoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Villalta probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz is nu in balbezit. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Moţoc met een harde bal richting middenveld. Zgrzęda kopt de bal weg. Juzizi heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adurowicz rent richting de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel. Moţoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Moţoc trapt de bal weg van het doel. Sosnowiec kopt de bal weg. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Moţoc probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hepokorpi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Villalta rent richting de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 76%, Team Krynica 24%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Team Krynica 0:3