Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Ks Marlen
Poland Wing v3.5 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 37.1
solid Schieten very good
adequate Passen average
average Verdedigen average


12e minuut.
Charytanowicz met een sublieme pass. Lutz rent richting de bal. Lutz probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Ks Marlen 1:0

15e minuut.
Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu geeft de bal voor. Inworp. Lutz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszczyk speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk geeft een hoge lob. Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu onderschept slim de pass. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Szczęch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawiejski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Udişteanu springt en kopt de bal. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Udişteanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dzięgielewski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Charytanowicz de bal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski met de inworp. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk geeft een hoge lob. Udişteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kubizna heeft problemen om de bal te vangen. Lutz rent richting de bal. Lutz passt de bal zonder na te denken. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Ks Marlen 2:0

38e minuut.
Altıntekin onderschept slim de pass. Altıntekin passt de bal met de wreef. Lundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft de bal voor. Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrosa met de inworp. Mansi speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 51%, Ks Marlen 49%.
Poland Alloces Force - Ks Marlen 2:0

52e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lundström de bal. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Ks Marlen 2:1

63e minuut.
Luchian rent richting de bal. Lundström is nu in balbezit. Zhe onderschept slim de pass. Luchian onderschept slim de pass. Luchian schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiesiołowski met de inworp. Zhe is nu in balbezit. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński met een sublieme pass. Klungelig pakt Charytanowicz de bal. Luchian rent richting de bal. Luchian draait met de bal, schiet en ... Rzepa bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczęch trapt de bal weg. Mansi kopt de bal weg. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butor speelt de bal door. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Ninoiu met een sublieme pass. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dzięgielewski onderschept slim de pass. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zhe de bal onder controle te krijgen. Paal!

83e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Bagaziński probeert de bal met de borst te controleren. Mansi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mansi krijgt een gele kaart. Bagaziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bagaziński met een snel genomen vrije trap. Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Udişteanu schiet op doel. Szczęch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 62%, Ks Marlen 38%.
Poland Alloces Force - Ks Marlen 2:1