Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 19:30
  • Competitiewedstrijd: Super lige
  • Stadion: Ks Marlen Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2764
Ks Marlen Poland Alloces Force
523 Tactiek Poland Wing v3.5
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Zawiejski met de inworp. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel. Guilloux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias maakt een afschuwelijke overtreding. Iglesias krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sculli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sculli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Udişteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kubizna rent richting de bal. Kubizna draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sculli met een sublieme pass. Daar is Mansi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansi passt de bal in één keer door. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Rzepa bokst de bal weg.

34e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - Poland Alloces Force 0:1

41e minuut.
Bereszyński onderschept slim de pass. Bereszyński geeft een lange en hoge pass. Dzięgielewski heeft problemen om de bal te vangen. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel. Guilloux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Guilloux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - Poland Alloces Force 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 66%, Poland Alloces Force 34%.
Ks Marlen - Poland Alloces Force 0:2

52e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński geeft een lange en hoge pass. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu draait met de bal, schiet en ... Guilloux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matuszczyk de bal. Matuszczyk geeft een hoge lob. Udişteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Guilloux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Lutz passt de bal met de wreef. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. Zhe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dzięgielewski heeft problemen om de bal te vangen. Udişteanu rent richting de bal. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - Poland Alloces Force 0:3

79e minuut.
Daar is Altıntekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 51%, Poland Alloces Force 49%.
Ks Marlen - Poland Alloces Force 0:3