Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Marlen LKS tęcza Zendek 1973!!
523 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 34.8
very good Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Lundström passt de bal in één keer door. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Mansi rent richting de bal. Mansi met een sublieme pass. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paronzini onderschept slim de pass. Paronzini passt de bal met de wreef. Daar is Kværner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorgeirsson rent richting de bal. Þorgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kværner met een sublieme pass. Mansi controleert de bal met de borst. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian draait met de bal, schiet en ... Moţoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 47%, LKS tęcza Zendek 1973!! 53%.
Ks Marlen - LKS tęcza Zendek 1973!! 1:0

57e minuut.
Mansi met een sublieme pass. Luchian rent richting de bal. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Pitombo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Dzięgielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mansi de bal. Kværner is nu in balbezit. Kværner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Daar is Brauzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansi geeft de bal voor. Lundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Altıntekin met een sublieme pass. Mansi is nu in balbezit. Mansi passt de bal met de wreef. Iglesias rent richting de bal. Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - LKS tęcza Zendek 1973!! 2:0

80e minuut.
Inworp. Paronzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kværner geeft de bal voor. Lisitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisitskiy geeft de bal voor. Szczęch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kværner onderschept slim de pass. Kværner geeft een lange en hoge pass. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 53%, LKS tęcza Zendek 1973!! 47%.
Ks Marlen - LKS tęcza Zendek 1973!! 2:0