Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Team Krynica
Poland Wing v3.5 Tactiek taktyka1
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Lutz passt de bal in één keer door. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski passt de bal met de wreef. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga onderschept slim de pass. Luzuriaga passt de bal in één keer door. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hepokorpi rent richting de bal. Hepokorpi passt de bal met de wreef. Bereszyński is nu in balbezit. Villalta onderschept slim de pass. Villalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Zhe de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerez met de inworp. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepokorpi onderschept slim de pass. Hepokorpi geeft een lange en hoge pass. Paal! Rzepa bokst de bal weg.

21e minuut.
Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Jerez geeft een lange en hoge pass. Daar is Charytanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Rzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga passt de bal zonder na te denken. Hepokorpi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Team Krynica 0:1

26e minuut.
Pilarczyk passt de bal met de wreef. Hepokorpi is nu in balbezit. Bagaziński rent richting de bal. Hepokorpi onderschept slim de pass. Hepokorpi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Hepokorpi is nu in balbezit. Hepokorpi passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Villalta geeft een hoge lob. Hepokorpi rent richting de bal. Hepokorpi passt de bal in één keer door. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ... Rzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 61%, Team Krynica 39%.
Poland Alloces Force - Team Krynica 0:1

48e minuut.
Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton geeft de bal voor. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta draait met de bal, schiet en ... Rzepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

59e minuut.
Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowiec onderschept slim de pass. Sosnowiec probeert naar een medespeler te passen. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Charytanowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sculli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Luzuriaga probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Villalta passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Udişteanu geeft een hoge lob. Jerez rent richting de bal. Zawiejski begaat een overtreding. Zawiejski krijgt een gele kaart. Jerez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jerez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zgrzęda speelt de bal door. Zawiejski geeft een hoge lob. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Janetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poland Alloces Force - Team Krynica 1:1

82e minuut.
Vogado kopt de bal weg. Udişteanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zgrzęda. Udişteanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Matuszczyk wilt de vrije trap nemen. Janetka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 56%, Team Krynica 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poland Alloces Force - Team Krynica 1:1