Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Krynica Ks Marlen
taktyka1 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 37.8
solid Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Lundström met een sublieme pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dzięgielewski kopt de bal weg. Villalta rent richting de bal. Villalta passt de bal in één keer door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luzuriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Luzuriaga speelt de bal door. Zgrzęda speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgrzęda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilarczyk is nu in balbezit. Dzięgielewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilarczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villalta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Candelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hepokorpi neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ashton passt de bal zonder na te denken. Sosnowiec is nu in balbezit. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Mansi is nu in balbezit. Mansi passt de bal met de wreef. Daar is Luchian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zgrzęda passt de bal zonder na te denken. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zgrzęda kopt de bal weg. Klungelig pakt Mansi de bal. Mansi met een sublieme pass. Luchian is nu in balbezit. Luchian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıntekin probeert naar een medespeler te passen. Mansi speelt de bal door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Altıntekin rent richting de bal. Villalta onderschept slim de pass. Villalta probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 45%, Ks Marlen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Krynica - Ks Marlen 0:0

50e minuut.
Zgrzęda met een sublieme pass. Inworp. Wiesiołowski met de inworp. Lundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundström schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Ashton is nu in balbezit. Ashton geeft de bal voor. Oliva geeft een lange en hoge pass. Luchian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Zgrzęda met een sublieme pass. Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias rent richting de bal. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta draait met de bal, schiet en ... Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta is nu in balbezit. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Altıntekin de bal onder controle te krijgen. Candelas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sosnowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Candelas bokst de bal weg. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Lundström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zgrzęda geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Jerez met een sublieme pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Krynica 38%, Ks Marlen 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Krynica - Ks Marlen 0:0