Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova Dinamo1968
F Tactiek konko
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Siódmiak geeft een hoge lob. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu geeft een lange en hoge pass. Garlaty springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu passt de bal met de wreef. Rădulescu rent richting de bal. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezcioğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rus met een sublieme pass. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca met een sublieme pass. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Zimmerbauer probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż is nu in balbezit. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gică de bal. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zimmerbauer is nu in balbezit. Iarca onderschept slim de pass. Iarca speelt de bal door. Garlaty is nu in balbezit. Garlaty draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan speelt de bal door. Larraza speelt de bal door. Rüttimann heeft problemen om de bal te vangen. Rüttimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus geeft de bal voor. Daar is Pekmezcioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekmezcioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft de bal voor. Odrowąż speelt de bal door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Odrowąż is nu in balbezit. Odrowąż geeft een hoge lob. Garlaty kopt de bal weg. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Pekmezcioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Selymes geeft een lange en hoge pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal in één keer door. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Docan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Dinamo1968 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 45%, Dinamo1968 55%.
Inter Craiova - Dinamo1968 1:0

46e minuut.
Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann geeft de bal voor. Obrejan is nu in balbezit. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Negoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus met een sublieme pass. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican is nu in balbezit. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann schiet op doel. Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - Dinamo1968 1:1

60e minuut.
Siódmiak verovert de bal door een tackle van achteren. Siódmiak passt de bal met de wreef. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Dinamo1968 1:2

65e minuut.
Daar is Iarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca geeft de bal voor. Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pekmezcioğlu stond buitenspel. Bandach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Selymes de bal. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Fellaini heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan is nu in balbezit. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Larraza rent richting de bal. Rüttimann rent richting de bal. Larraza rent richting de bal. Larraza draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cârstoiu trapt de bal weg. Pekmezcioğlu kopt de bal weg. Daar is Docan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garlaty rent richting de bal. Garlaty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rus rent richting de bal. Rus probeert naar een medespeler te passen. Iarca is nu in balbezit. Iarca geeft de bal voor. Pekmezcioğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Craiova - Dinamo1968 2:2

86e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal met de wreef. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Cârstoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Dinamo1968 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 52%, Dinamo1968 48%.
Inter Craiova - Dinamo1968 2:3