Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: TheBuko Cup
  • Stadion: FC POLAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4568
FC POLAR KS Hańcza
532s Tactiek 532H
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
36 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen good


11e minuut.
Alasuutari rent richting de bal. Alasuutari geeft de bal voor. Melisz rent richting de bal. Melisz schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Bendkowski de bal onder controle te krijgen. Diniz geeft een hoge lob. Melisz kopt de bal weg. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. Diniz onderschept slim de pass. Diniz geeft een lange en hoge pass. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Mądrzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rosłoń probeert naar een medespeler te passen. Jančiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančiukas met een sublieme pass. Melisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:2

26e minuut.
Melisz is nu in balbezit. Melisz passt de bal in één keer door. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich schiet op doel. Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:3

28e minuut.
Rosłoń geeft een lange en hoge pass. Jančiukas is nu in balbezit. Jančiukas passt de bal met de wreef. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel. Mądrzejewski bokst de bal weg. Klungelig pakt Melisz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:4

38e minuut.
Chęcielewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szupin neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Zawodny de bal. Melisz is nu in balbezit. Melisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fernoaga met de inworp. Alasuutari bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta probeert naar een medespeler te passen. Strakovich is nu in balbezit. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 53%, KS Hańcza 47%.
FC POLAR - KS Hańcza 0:4

46e minuut.
Cârlea komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Diniz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chwałek kan de bal niet met de borst controleren. Strakovich rent richting de bal. Strakovich draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:5

59e minuut.
Diniz kopt de bal weg. Daar is Fernoaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garsta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernoaga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Rosłoń passt de bal met de wreef. Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas met een sublieme pass. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Ciampi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melisz rent richting de bal. Melisz draait met de bal, schiet en ... Mądrzejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:6

82e minuut.
Diniz geeft de bal voor. Melisz kopt de bal weg. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Strakovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:7

83e minuut.
Klungelig pakt Zawodny de bal. Gdyński rent richting de bal. Gdyński geeft een hoge lob. Bendkowski probeert de bal met de borst te controleren. Bendkowski geeft een hoge lob. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas met een sublieme pass. Strakovich rent richting de bal. Strakovich schiet op doel. Mądrzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - KS Hańcza 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 58%, KS Hańcza 42%.
FC POLAR - KS Hańcza 0:8