Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` Nestea FC
4-1-2-3 Martini Tactiek Nestak5
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 42
formidable Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Livre heeft problemen om de bal te vangen. Livre passt de bal in één keer door. Habrat is nu in balbezit. Habrat haalt uit met een fantastische trap. Jakubczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 1:0

5e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Rasiak geeft de bal voor. Świątek rent richting de bal. Habrat onderschept slim de pass. Habrat draait met de bal, schiet en ... Jakubczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Habrat is nu in balbezit. Habrat passt de bal met de wreef. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 2:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jakubczak niet meer kan verder spelen. Shaw komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán speelt de bal door. Livre is nu in balbezit. Livre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 3:0

18e minuut.
D`Angelo passt de bal met de wreef. Habrat rent richting de bal. Habrat passt de bal in één keer door. Livre is nu in balbezit. Livre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Millán kan de bal niet met de borst controleren. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ślak. Ślak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
D`Angelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Angelo geeft een hoge lob. Rasiak kopt de bal weg. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat draait met de bal, schiet en ... Shaw bokst de bal weg. Livre is nu in balbezit. Livre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 4:0

28e minuut.
Pedregosa passt de bal in één keer door. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok geeft een lange en hoge pass. Świątek probeert de bal aan de voet te houden. Rasiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rasiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rozmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozmus passt de bal zonder na te denken. Habrat is nu in balbezit. Habrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Terlemez met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Ülejõe geeft een lange en hoge pass. Habrat rent richting de bal. Habrat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 5:0

40e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre verovert de bal door een tackle van achteren. Livre geeft een hoge lob. Habrat is nu in balbezit. Habrat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasiak rent richting de bal. Rasiak draait met de bal, schiet en ... Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 21%, Nestea FC 79%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 6:0

46e minuut.
Borszéki komt het veld opgelopen. Kallon komt het veld opgelopen. Leiser komt het veld opgelopen. Kufrejski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ołtarzewski geeft een hoge lob. Borszéki kopt de bal weg. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel. Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 7:0

49e minuut.
Borszéki passt de bal in één keer door. Daar is Kufrejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski probeert naar een medespeler te passen. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon schiet op doel. Shaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Borszéki de bal. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ... Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 8:0

51e minuut.
Leiser rent richting de bal. Klungelig pakt Leiser de bal. Leiser met een sublieme pass. Kallon is nu in balbezit. Kallon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Borszéki met een snelle inworp. Kluzek geeft een lange en hoge pass. Kallon maakt een snoekduik en kopt de bal. Shaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 9:0

54e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel geeft een hoge lob. Terlemez rent richting de bal. Terlemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 9:1

56e minuut.
Świątek geeft een lange en hoge pass. Leiser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leiser passt de bal met de wreef. Borszéki rent richting de bal. Borszéki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Leiser passt de bal met de wreef. Kufrejski met een sublieme pass. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 10:1

61e minuut.
Fredyk komt het veld opgelopen.

63e minuut.
D`Angelo geeft een lange en hoge pass. Kallon kopt de bal weg. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre schiet op doel. Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 11:1

72e minuut.
Livre passt de bal in één keer door. Leiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiser met een sublieme pass. Livre rent richting de bal. Livre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kluzek kopt de bal weg. Kallon rent richting de bal. Borszéki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borszéki geeft de bal voor. Livre kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kallon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 12:1

79e minuut.
Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallon rent richting de bal. Livre rent richting de bal. Livre haalt uit met een fantastische trap. Shaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 13:1

80e minuut.
Livre is nu in balbezit. Leiser met een sublieme pass. Kallon is nu in balbezit. Kallon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 14:1

84e minuut.
Borszéki is nu in balbezit. Borszéki speelt de bal door. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Kallon is nu in balbezit. Kallon schiet op doel. Shaw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Troska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Troska geeft een hoge lob. Terlemez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kufrejski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kallon rent richting de bal. Kallon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 15:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 15%, Nestea FC 85%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Nestea FC 15:1