Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: TheBuko Cup
  • Stadion: Forever9
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4152
HimNae Nestea FC
Piramidon Tactiek Nestak5
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 48.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Siarzewski geeft een hoge lob. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Tatar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sinowatz rent richting de bal. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Tatar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sinowatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwieduk met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Tatar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Haas geeft de bal voor. Gronek is nu in balbezit. Nikiel met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:1

16e minuut.
Daar is Gąsiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Gronek geeft een lange en hoge pass. Tatar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tatar trapt de bal weg van het doel. Mascheroni kopt de bal weg. Świątek probeert naar een medespeler te passen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:2

21e minuut.
Siarzewski rent richting de bal. Siarzewski geeft een lange en hoge pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Shaw bokst de bal weg.

23e minuut.
Terlemez is nu in balbezit. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:3

25e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Zachwyc onderschept slim de pass. Zachwyc geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zachwyc met een snelle inworp. Pedregosa speelt de bal door. Klungelig pakt Terlemez de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Tatar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:4

33e minuut.
Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Terlemez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Turay ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Turay naar de kleedkamers voor een vroege douche. Terlemez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Terlemez neemt zijn aanloop. Tatar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:5

41e minuut.
Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk geeft de bal voor. Klungelig pakt Haas de bal. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabenda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 76%, Nestea FC 24%.
HimNae - Nestea FC 0:5

49e minuut.
De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Rabenda bokst de bal weg.

53e minuut.
Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida probeert naar een medespeler te passen. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek geeft een lange en hoge pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:6

55e minuut.
Almeida rent richting de bal. Almeida passt de bal in één keer door. Pedregosa geeft een hoge lob. Terlemez krijgt zijn hoofd ertegen. Rabenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:7

58e minuut.
Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal zonder na te denken. Urrutia speelt de bal door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Rabenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gąsiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikiel de bal. Nikiel speelt de bal door. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Nikiel de bal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal in één keer door. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:8

65e minuut.
Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida met een sublieme pass. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Rabenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:9

67e minuut.
Siarzewski rent richting de bal. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa probeert naar een medespeler te passen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Haas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pedregosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Terlemez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pedregosa kopt de bal weg. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia passt de bal met de wreef. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De Liguori heeft problemen om de bal te vangen. Pedregosa geeft een lange en hoge pass. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez schiet op doel. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:10

82e minuut.
Kłapacz geeft de bal voor. Almeida kopt de bal weg. Pedregosa speelt de bal door. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia schiet op doel. Rabenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haas kopt de bal weg. Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Dwójak de bal. Terlemez rent richting de bal. Terlemez draait met de bal, schiet en ... Rabenda bokst de bal weg. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gąsiewski met een sublieme pass. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Rabenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HimNae - Nestea FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HimNae 64%, Nestea FC 36%.
HimNae - Nestea FC 0:11