Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Sparta KP Wołów
presss Tactiek 2018 new
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten weak
weak Passen good
good Verdedigen average


9e minuut.
Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Jarocki geeft een hoge lob. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Wołów 0:1

11e minuut.
Boyd onderschept slim de pass. Boyd geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boeru de bal onder controle te krijgen. Laureanti is nu in balbezit. Laureanti schiet op doel. Semik bokst de bal weg.

15e minuut.
Cahen is nu in balbezit. Jarocki is nu in balbezit. Panosch verovert de bal door een tackle van achteren. Panosch heeft problemen om de bal te vangen. Panosch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
van Axel Dongen met een harde bal richting middenveld. Cahen kopt de bal weg. Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Musuła heeft problemen om de bal te vangen. Putramentas geeft de bal voor. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Putramentas verovert de bal door een tackle van achteren. Putramentas geeft een hoge lob. van Axel Dongen probeert naar een medespeler te passen. Musuła rent richting de bal. Musuła haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 72%, KP Wołów 28%.
TS Sparta - KP Wołów 0:1

48e minuut.
Boyd rent richting de bal. Putramentas onderschept slim de pass. Putramentas met een sublieme pass. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Laureanti de bal. Boeru is nu in balbezit. Laureanti onderschept slim de pass. Laureanti draait met de bal, schiet en ... Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Sparta - KP Wołów 1:1

54e minuut.
Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo speelt de bal door. Družný is nu in balbezit. Družný draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Şahbazoğlu is nu in balbezit. Şahbazoğlu geeft een lange en hoge pass. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti schiet op doel. Semik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Wołów 2:1

75e minuut.
Baltaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltaev passt de bal in één keer door. Daar is Laurey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musuła rent richting de bal. Musuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Yıldız trapt de bal weg van het doel. Laureanti kopt de bal weg. Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam geeft een lange en hoge pass. Semik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Sparta - KP Wołów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Sparta 72%, KP Wołów 28%.
TS Sparta - KP Wołów 3:1