Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Spartan league
  • Stadion: WW Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5187
Wild Warriors FC siarkopol
132212 off Tactiek 433
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Gomig rent richting de bal. Gomig passt de bal zonder na te denken. Kumtepe onderschept slim de pass. León is nu in balbezit. León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Kumtepe geeft de bal voor. Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler passt de bal in één keer door. Produkin is nu in balbezit. Produkin haalt uit met een fantastische trap. Dziuba bokst de bal weg. Produkin is nu in balbezit. Produkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Warriors - FC siarkopol 1:0

4e minuut.
Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basler onderschept slim de pass. Basler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Produkin de bal. Produkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Basler bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler passt de bal zonder na te denken. Produkin rent richting de bal. Produkin schiet op doel. Dziuba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Produkin is nu in balbezit. Produkin draait met de bal, schiet en ... Dziuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blatter onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atkın met een snelle inworp. Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Produkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
León rent richting de bal. León geeft een hoge lob. Lamelle geeft de bal voor. Krvavac geeft een lange en hoge pass. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krvavac met de inworp. Tatu is nu in balbezit. Parada onderschept slim de pass. Parada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Romaszko met een sublieme pass. Alogdellis geeft een lange en hoge pass. Kasiarz kan de bal niet met de borst controleren. Bagrowski speelt de bal door. Ríos geeft een lange en hoge pass. Dziuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Álvarez Boto rent richting de bal. Kumtepe begaat een overtreding. Álvarez Boto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blatter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parada is nu in balbezit. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 48%, FC siarkopol 52%.
Wild Warriors - FC siarkopol 1:0

51e minuut.
Dziuba probeert naar een medespeler te passen. Lamelle kopt de bal weg. Álvarez Boto probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Ricardo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Produkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig begaat een overtreding. Produkin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basler maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sieczka speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Ríos met een sublieme pass. Basler is nu in balbezit. Basler draait met de bal, schiet en ... Dziuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Inworp. Tấn Tài komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Vidal komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mattia komt het veld opgelopen. Souto komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tấn Tài met een snelle inworp. Souto geeft een hoge lob. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vidal zal de hoekschop nemen. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bagrowski speelt de bal door. Produkin is nu in balbezit. Romaszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaszko krijgt een gele kaart. Produkin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Produkin kan niet meer verder spelen. Vencl komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ego-Aguirre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atkın rent richting de bal. Atkın geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vencl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vencl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Kasiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Warriors 45%, FC siarkopol 55%.
Wild Warriors - FC siarkopol 1:0