Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elephant United FC CF Čukaričky Dechtice
433 Tactiek baraz
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 46
average Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Inworp. Horvat met de inworp. Dobek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Smitka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek met een sublieme pass. Marozsán met een sublieme pass. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Buryaile rent richting de bal. Buryaile probeert naar een medespeler te passen. Marozsán geeft een lange en hoge pass. Buryaile heeft problemen om de bal te vangen. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán onderschept slim de pass. Marozsán geeft een lange en hoge pass. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile schiet op doel. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Yonggijaranon de bal. Horvat rent richting de bal. Horvat passt de bal in één keer door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Horvat is nu in balbezit. Horvat speelt de bal door. Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Buryaile rent richting de bal. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Buryaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie is nu in balbezit. Buryaile onderschept slim de pass. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Vechasil probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:1

23e minuut.
Marozsán met een sublieme pass. Buryaile is nu in balbezit. Dobek is nu in balbezit. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Vechasil bokst de bal weg.

25e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat geeft de bal voor. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:2

26e minuut.
Horvat onderschept slim de pass. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Vechasil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Waluyan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marozsán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buryaile maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:3

30e minuut.
Cârlescu met een sublieme pass. Horvat rent richting de bal. Horvat speelt de bal door. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:4

33e minuut.
Kahanič kopt de bal weg. Klungelig pakt Marozsán de bal. Marozsán geeft een hoge lob. Daar is Buryaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryaile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile verovert de bal door een tackle van achteren. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:5

35e minuut.
Kahanič met een sublieme pass. Klungelig pakt Horvat de bal. Horvat probeert naar een medespeler te passen. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ahilie met een harde bal richting middenveld. Horvat is nu in balbezit. Horvat met een sublieme pass. Daar is Buryaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marozsán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buryaile springt en kopt de bal. Vechasil bokst de bal weg.

40e minuut.
Gumelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka verovert de bal door een tackle van achteren. Smitka probeert naar een medespeler te passen. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nithatsansart kopt de bal weg. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat passt de bal in één keer door. Buryaile rent richting de bal. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vechasil speelt de bal door. Dobek kopt de bal weg. Marozsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán geeft de bal voor. Buryaile springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elephant United FC 77%, CF Čukaričky Dechtice 23%.
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:6

47e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Dacheng is nu in balbezit. Dacheng geeft de bal voor. Tingwei springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Horvat rent richting de bal. Horvat geeft een hoge lob. Marozsán kopt de bal weg. Buryaile heeft problemen om de bal te vangen. Buryaile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horvat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobek met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gumelar is nu in balbezit. Gumelar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sup met de inworp. Dobek probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:7

55e minuut.
Keleban verovert de bal door een tackle van achteren. Smitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka passt de bal met de wreef. Buryaile is nu in balbezit. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile passt de bal zonder na te denken. Marozsán rent richting de bal. Marozsán schiet op doel. Vechasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:8

65e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Marozsán met een sublieme pass. Buryaile rent richting de bal. Buryaile draait met de bal, schiet en ... Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:9

69e minuut.
Doeltrap. Vechasil trapt de bal weg. Dobek kopt de bal weg. Buryaile rent richting de bal. Buryaile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Smitka met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Buryaile rent richting de bal. Buryaile schiet op doel. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Waluyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:10

82e minuut.
Horvat geeft een hoge lob. Waluyan kopt de bal weg. Dobek met een sublieme pass. Klungelig pakt Buryaile de bal. Buryaile schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buryaile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek rent richting de bal. Buryaile bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryaile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:11

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Junosza stond buitenspel. Keleban maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marozsán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buryaile de bal. Buryaile schiet op doel. Vechasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elephant United FC 77%, CF Čukaričky Dechtice 23%.
Elephant United FC - CF Čukaričky Dechtice 0:11