Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Andromeda
  • Stadion: Gorilaz SK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5182
Gorilaz SK Mission FC 2011
new ttz Tactiek kofs3-wind
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 40.7
good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen average


14e minuut.
Laczi met de inworp. Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vişinescu met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje passt de bal in één keer door. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă schiet op doel. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petru heeft problemen om de bal te vangen. Petru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Mission FC 2011 1:0

21e minuut.
Nuţiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stabrowski met een snelle inworp. Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vişinescu is nu in balbezit. Baceiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu geeft een hoge lob. Ştrulă springt en kopt de bal. Paal!

31e minuut.
Nyers probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje geeft de bal voor. Klungelig pakt Ştrulă de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Mission FC 2011 2:0

38e minuut.
Halmi kopt de bal weg. Daar is Vişinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinescu geeft een hoge lob. Petru rent richting de bal. Petru draait met de bal, schiet en ... Nyilas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Mission FC 2011 3:0

43e minuut.
Somogyi met een sublieme pass. Vişinescu met een sublieme pass. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baceiredo heeft problemen om de bal te vangen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baceiredo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 43%, Mission FC 2011 57%.
Gorilaz SK - Mission FC 2011 3:0

72e minuut.
Torje met een snelle inworp. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Ispas geeft een lange en hoge pass. Petru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ispas passt de bal in één keer door. Korpics met een sublieme pass. Vişinescu met een sublieme pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Mission FC 2011 4:0

90e minuut.
Verpecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Verpecz geeft de bal voor. Mørland probeert de bal met de borst te controleren. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - Mission FC 2011 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 39%, Mission FC 2011 61%.
Gorilaz SK - Mission FC 2011 4:1