Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube Mangles FC
343 Tactiek CALP3
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.3 gemiddelde waardering 36.5
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


5e minuut.
Ader heeft problemen om de bal te vangen. Linz is nu in balbezit. Linz geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guarín is nu in balbezit. Guarín probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Medellín probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Patury is nu in balbezit. Medellín verovert de bal door een tackle van achteren. Medellín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Mangles FC 0:1

9e minuut.
Capixaba geeft de bal voor. Rolón rent richting de bal. Ponce schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ponce krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Capixaba geeft een hoge lob. Montesinos is nu in balbezit. Montesinos speelt de bal door. Guarín heeft problemen om de bal te vangen. Guarín geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Esguerra probeert naar een medespeler te passen. Júnior speelt de bal door. Guarín probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frazzon met een snelle inworp. Júnior heeft problemen om de bal te vangen. Medellín rent richting de bal. Medellín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Capixaba probeert naar een medespeler te passen. Guarín met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Mangles FC 0:2

35e minuut.
Daar is Medellín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rolón neemt de hoekschop. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 72%, Mangles FC 28%.
Voltaço Futebol Clube - Mangles FC 0:2

69e minuut.
Júnior passt de bal met de wreef. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón speelt de bal door. Medellín rent richting de bal. Medellín schiet op doel. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hálka is nu in balbezit. Montesinos met een sublieme pass. Esguerra met een sublieme pass. Daar is Medellín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medellín haalt uit met een fantastische trap. Couto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 62%, Mangles FC 38%.
Voltaço Futebol Clube - Mangles FC 0:2