Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lwy Kleosin Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4758
Lwy Kleosin vev
x-4 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 39.3
incredible Schieten adequate
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Szafarz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurtul de bal. Tiutiunikas is nu in balbezit. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 1:0

3e minuut.
Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid passt de bal zonder na te denken. Ankjær rent richting de bal. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bugu met een sublieme pass. Duchewicz rent richting de bal. Szafirski is nu in balbezit. Duchewicz onderschept slim de pass. Duchewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Kleosin - vev 1:1

6e minuut.
Ankjær verovert de bal door een tackle van achteren. Ankjær passt de bal zonder na te denken. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas draait met de bal, schiet en ... Cork werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 2:1

8e minuut.
Inworp. Cid met een snelle inworp. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ankjær draait met de bal, schiet en ... Cork speelt de bal door. Tiutiunikas kopt de bal weg. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Cork bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 3:1

14e minuut.
Petruniczyk heeft problemen om de bal te vangen. Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morchi de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftja verovert de bal door een tackle van achteren. Çiftja passt de bal zonder na te denken. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 4:1

23e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka rent richting de bal. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 5:1

31e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Tiutiunikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Anguisaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiunikas verovert de bal door een tackle van achteren. Tiutiunikas schiet op doel. Cork probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 6:1

37e minuut.
Tiutiunikas is nu in balbezit. Strzałka probeert naar een medespeler te passen. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 7:1

41e minuut.
Strzałka speelt de bal door. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas passt de bal in één keer door. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel. Cork bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 28%, vev 72%.
Lwy Kleosin - vev 7:1

48e minuut.
Tiutiunikas onderschept slim de pass. Tiutiunikas speelt de bal door. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær haalt uit met een fantastische trap. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 8:1

50e minuut.
Anguisaca geeft een lange en hoge pass. Duchewicz rent richting de bal. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń geeft een lange en hoge pass. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk passt de bal zonder na te denken. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tiutiunikas is nu in balbezit. Kurtul rent richting de bal. Tiutiunikas onderschept slim de pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Kleosin - vev 9:1

61e minuut.
Çiftja met de inworp. Cid rent richting de bal. Cid passt de bal zonder na te denken. Ankjær is nu in balbezit. Ankjær schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Strzałka passt de bal met de wreef. Tiutiunikas rent richting de bal. Kurtul onderschept slim de pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Haciej probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka geeft de bal voor. Tiutiunikas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kurtul geeft een hoge lob. Szafarz is nu in balbezit. Szafarz met een sublieme pass. Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cork trapt de bal weg van het doel. Petruniczyk is nu in balbezit. Petruniczyk speelt de bal door. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Çiftja met de inworp. Klungelig pakt Cid de bal. Cid geeft de bal voor. Tiutiunikas rent richting de bal. Tiutiunikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cid rent richting de bal. Cid passt de bal met de wreef. Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruniczyk geeft een hoge lob. Ankjær krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rul controleert de bal met de borst. Cid rent richting de bal. Cid met een sublieme pass. Ankjær heeft problemen om de bal te vangen. Ankjær schiet op doel. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Kleosin 21%, vev 79%.
Lwy Kleosin - vev 9:1