Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MECHICO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6482
MECHICO Ботев- Враца
Egipt Tactiek 4-3-3
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Anchev onderschept slim de pass. Anchev speelt de bal door. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov schiet op doel. Kiziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:1

8e minuut.
Georgiev passt de bal zonder na te denken. Dobromirov is nu in balbezit. Klungelig pakt Dobromirov de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:2

19e minuut.
Karahristov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konecki. Karahristov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karahristov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Delchev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:3

23e minuut.
Ostrev onderschept slim de pass. Ostrev passt de bal zonder na te denken. Delchev rent richting de bal. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Narov speelt de bal door. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov passt de bal zonder na te denken. Delchev is nu in balbezit. Delchev draait met de bal, schiet en ... Kiziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chachuła heeft problemen om de bal te vangen. Narov rent richting de bal. Narov geeft de bal voor. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov draait met de bal, schiet en ... Kiziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Obretenov onderschept slim de pass. Obretenov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Delchev de bal onder controle te krijgen. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Kiziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ostrev onderschept slim de pass. Ostrev geeft een hoge lob. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Kiziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:4

43e minuut.
Anchev rent richting de bal. Anchev speelt de bal door. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Kiziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:5

44e minuut.
Chachuła passt de bal zonder na te denken. Karahristov probeert de bal aan de voet te houden. Anchev probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Bilev komt het veld opgelopen. Kiziałek trapt de bal weg. Anchev kopt de bal weg. Daar is Spandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 78%, Ботев- Враца 22%.
MECHICO - Ботев- Враца 0:5

48e minuut.
Anchev onderschept slim de pass. Anchev met een sublieme pass. Narov met een sublieme pass. Karahristov rent richting de bal. Karahristov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov schiet op doel. Kiziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Konecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narov met een snelle inworp. Anchev geeft de bal voor. Dobromirov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:6

54e minuut.
Ostrev is nu in balbezit. Ostrev geeft de bal voor. Delchev kopt de bal weg. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov schiet op doel. Kiziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Anchev onderschept slim de pass. Anchev passt de bal in één keer door. Dobromirov rent richting de bal. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:7

69e minuut.
Anchev speelt de bal door. Delchev is nu in balbezit. Delchev schiet op doel. Krucki probeert de bal aan de voet te houden. Kiziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:8

74e minuut.
Anchev onderschept slim de pass. Anchev geeft de bal voor. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kiziałek met een sublieme pass. Anchev kopt de bal weg. Dobromirov controleert de bal met de borst. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Kiziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MECHICO - Ботев- Враца 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MECHICO 72%, Ботев- Враца 28%.
MECHICO - Ботев- Враца 0:9