Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: best din banat Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2692
best din banat KS Walczaki
extrema falsa Tactiek zmodyfikowana 1
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 35.3
brilliant Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk geeft een hoge lob. Herrebrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Rzepka de bal. Pingin speelt de bal door. Tronhuus kopt de bal weg. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rzepka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinc met de inworp. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Tronhuus heeft problemen om de bal te vangen. Tronhuus geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt schiet op doel. Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rzepka kan de bal niet met de borst controleren. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 1:0

20e minuut.
Kubat geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mujdžić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Evrard speelt de bal door. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk passt de bal zonder na te denken. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini speelt de bal door. Pleśniak is nu in balbezit. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubat bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Herrebrandt geeft de bal voor. Pingin bokst de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 2:0

30e minuut.
Evrard met een sublieme pass. Dinçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hinc onderschept slim de pass. Hinc passt de bal met de wreef. Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bolaris geeft een hoge lob. Inworp. Vameşu met de inworp. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Herrebrandt speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Kubat is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bullrich probeert naar een medespeler te passen. Gawryś kopt de bal weg. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 3:0

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Evrard zal de hoekschop nemen. Lozanov heeft problemen om de bal te vangen. Tronhuus rent richting de bal. Tronhuus haalt uit met een fantastische trap. Rzepka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hinc neemt de hoekschop. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 17%, KS Walczaki 83%.
best din banat - KS Walczaki 4:0

46e minuut.
Şerb geeft een hoge lob. Gawryś kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleśniak de bal. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Evrard passt de bal met de wreef. Tronhuus is nu in balbezit. Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herrebrandt rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Evrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dinçtürk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 5:0

53e minuut.
Olsztyński rent richting de bal. Olsztyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg.

56e minuut.
Hinc kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Mujdžić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gawryś neemt zijn aanloop. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus speelt de bal door. Hinc met een sublieme pass. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mujdžić is nu in balbezit. Mujdžić geeft een hoge lob. Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Castellini kopt de bal weg. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een hoge lob. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc speelt de bal door. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 6:0

65e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk geeft een lange en hoge pass. Daar is Pleśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 7:0

66e minuut.
Herrebrandt met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mujdžić. Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawryś komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dinçtürk kopt de bal weg. Pingin speelt de bal door. Evrard kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg.

70e minuut.
Hinc geeft de bal voor. Pleśniak kopt de bal weg. Kubat rent richting de bal. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolaris heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bolaris de bal. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

72e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard geeft een hoge lob. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt geeft de bal voor. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 8:0

73e minuut.
Rzepka geeft de bal voor. Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - KS Walczaki 9:0

75e minuut.
Bolaris heeft problemen om de bal te vangen. Mujdžić probeert naar een medespeler te passen. Rzepka is nu in balbezit. Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçtürk schiet op doel. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bullrich met een sublieme pass. Herrebrandt kopt de bal weg. Klungelig pakt Mujdžić de bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kubat rent richting de bal. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Herrebrandt passt de bal met de wreef. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kozicki is nu in balbezit. Kozicki passt de bal zonder na te denken. Pleśniak rent richting de bal. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tunuslu onderschept slim de pass. Tronhuus onderschept slim de pass. Tronhuus speelt de bal door. Dinçtürk rent richting de bal. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ... Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 22%, KS Walczaki 78%.
best din banat - KS Walczaki 9:0