Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stroszek Elita Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1533
Stroszek Elita Surakarta United
352 Tactiek Road To Liga 1
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 27.8
very good Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Sevgin rent richting de bal. Met opzet legt Aritonang zijn tegenspeler op de grond. Sevgin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevgin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bennett kopt de bal weg. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Aktaroğlu met een snelle inworp. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz passt de bal zonder na te denken. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 1:0

12e minuut.
Trpin is nu in balbezit. Muńoz rent richting de bal. Muńoz passt de bal zonder na te denken. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hoàng Quân heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Quân passt de bal met de wreef. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz geeft de bal voor. Domide maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trpin heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz geeft een hoge lob. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domide is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Aritonang de bal. Claros rent richting de bal. Corujo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Corujo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Corujo kopt de bal weg. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett haalt uit met een fantastische trap. Hermanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 3:0

28e minuut.
Sevgin passt de bal in één keer door. Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap. Hermanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Salisbury bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Bennett is nu in balbezit. Bennett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Domide geeft de bal voor. Ekayana rent richting de bal. Bennett onderschept slim de pass. Bennett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iervini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iervini geeft een lange en hoge pass. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett haalt uit met een fantastische trap. Hermanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 4:0

42e minuut.
Sevgin met een sublieme pass. Bennett rent richting de bal. Ekayana rent richting de bal. Bennett onderschept slim de pass. Bennett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Abdulrahman komt het veld opgelopen. Numfor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 27%, Surakarta United 73%.
Stroszek Elita - Surakarta United 4:0

47e minuut.
Corujo kopt de bal weg. Claros is nu in balbezit. Claros geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bennett passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Domide de bal. Abdulrahman is nu in balbezit. Domide onderschept slim de pass. Domide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Trpin passt de bal zonder na te denken. Corujo rent richting de bal. Corujo passt de bal met de wreef. Aritonang rent richting de bal. Aritonang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kiełnia verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełnia met een sublieme pass. Daar is Muńoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esse heeft problemen om de bal te vangen. Ekayana is nu in balbezit. Bennett onderschept slim de pass. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 5:0

65e minuut.
Trpin rent richting de bal. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz geeft een hoge lob. Bennett rent richting de bal. Bennett draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rahmawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bennett probeert de bal met de borst te controleren. Bennett passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 6:0

83e minuut.
Claros onderschept slim de pass. Claros geeft een lange en hoge pass. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bennett passt de bal in één keer door. Hoàng Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quân geeft de bal voor. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Numfor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 7:0

89e minuut.
Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz met een sublieme pass. Ekayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett onderschept slim de pass. Bennett haalt uit met een fantastische trap. Numfor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroszek Elita - Surakarta United 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroszek Elita 21%, Surakarta United 79%.
Stroszek Elita - Surakarta United 8:0