Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Przystankersi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3023
KS Przystankersi Sociedade Esportiva do Gama
rzondło Tactiek Tatica 352
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Leuci controleert de bal met de borst. Vuray is nu in balbezit. Leuci maakt een afschuwelijke overtreding. Leuci krijgt een gele kaart. Vuray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vuray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leuci kopt de bal weg. Daar is Vidaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cutiño speelt de bal door. Lahaye probeert de bal met de borst te controleren. Backor geeft de bal voor. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański schiet op doel. Murakas bokst de bal weg.

24e minuut.
Vinča probeert naar een medespeler te passen. Vuray rent richting de bal. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur draait met de bal, schiet en ... Palepšaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - Sociedade Esportiva do Gama 1:0

26e minuut.
Chrząstowski geeft een hoge lob. Dumur kopt de bal weg. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray verovert de bal door een tackle van achteren. Vuray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Spósito geeft de bal voor. Vuray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vuray passt de bal met de wreef. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - Sociedade Esportiva do Gama 2:0

38e minuut.
Negm geeft een hoge lob. Minetti heeft problemen om de bal te vangen. Minetti met een sublieme pass. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray haalt uit met een fantastische trap. Palepšaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 42%, Sociedade Esportiva do Gama 58%.
KS Przystankersi - Sociedade Esportiva do Gama 2:0

50e minuut.
Piloni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chrząstowski de bal. Chrząstowski passt de bal zonder na te denken. Vuray is nu in balbezit. Vuray draait met de bal, schiet en ... Palepšaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vuray is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chrząstowski neemt de hoekschop. Dumur krijgt zijn hoofd ertegen. Palepšaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - Sociedade Esportiva do Gama 3:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agazzoni komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daiauri komt het veld opgelopen. Reinaldo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Agazzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzoni speelt de bal door. Vinča is nu in balbezit. Vuray rent richting de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Backor is nu in balbezit. Klaudzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agazzoni is nu in balbezit. Agazzoni geeft de bal voor. Daiauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Palepšaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cutiño rent richting de bal. Cutiño passt de bal in één keer door. Millot met een sublieme pass. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Vidaković probeert naar een medespeler te passen. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo passt de bal met de wreef. Vuray rent richting de bal. Vuray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 31%, Sociedade Esportiva do Gama 69%.
KS Przystankersi - Sociedade Esportiva do Gama 3:0