Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: im. Antoniego Antolika
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1547
Arsenał Opacz *FC HILTI*
V liga nowa Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 44.7
formidable Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Orzeł geeft de bal voor. Zabadeusz kopt de bal weg. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Castaño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nyama komt het veld opgelopen. Tovey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okeke heeft problemen om de bal te vangen. Okeke geeft de bal voor. Zabadeusz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 1:0

13e minuut.
Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski passt de bal met de wreef. Sabzibov speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Okeke rent richting de bal. Okeke passt de bal in één keer door. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. Pule` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 2:0

19e minuut.
Borja passt de bal met de wreef. Okeke is nu in balbezit. Okeke met een sublieme pass. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pazio kopt de bal weg. Orzeł geeft een hoge lob. Okeke kopt de bal weg. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel. Pule` bokst de bal weg. Daar is Potakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski is nu in balbezit. Zabadeusz onderschept slim de pass. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Tovey met een sublieme pass. Pazio geeft een lange en hoge pass. Daar is Cork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Orzeł onderschept slim de pass. Orzeł geeft de bal voor. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel. Pule` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 3:0

40e minuut.
Borja kopt de bal weg. Potakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potakiewicz geeft een lange en hoge pass. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz schiet op doel. Pule` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pazio kan de bal niet met de borst controleren. Ahumada speelt de bal door. Pazio met een sublieme pass. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Pule` met een sublieme pass. Tovey met een sublieme pass. Okeke rent richting de bal. Okeke geeft een hoge lob. Zabadeusz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 38%, *FC HILTI* 62%.
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 3:0

47e minuut.
Tovey passt de bal zonder na te denken. Okeke probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ... Pule` maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ousmane verovert de bal door een tackle van achteren. Ousmane geeft een hoge lob. Zabadeusz kopt de bal weg. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 4:0

54e minuut.
Tovey passt de bal in één keer door. Nyama is nu in balbezit. Nyama passt de bal in één keer door. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz draait met de bal, schiet en ... Pule` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Okeke kopt de bal weg. Sabzibov heeft problemen om de bal te vangen. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 5:0

55e minuut.
Tovey rent richting de bal. Tovey speelt de bal door. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ... Pule` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 6:0

60e minuut.
Buitenspel voor Ahumada. Goede buitenspelval van de verdediging. Hudysz komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap. Potakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Okeke neemt de hoekschop. Zabadeusz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Nyama speelt de bal door. Okeke rent richting de bal. Okeke probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Okeke geeft een hoge lob. Zabadeusz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tovey de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Okeke geeft de bal voor. Zabadeusz kopt de bal weg. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 7:0

88e minuut.
Ousmane verovert de bal door een tackle van achteren. Ousmane geeft een lange en hoge pass. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz schiet op doel. Pule` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Opacz 30%, *FC HILTI* 70%.
Arsenał Opacz - *FC HILTI* 8:0