Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: JKS Jeleń Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2237
JKS Jeleń FC Arsenal Zakrzów Czarni
Pro 2 Tactiek 532 classico
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.6 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Musiałowski heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pasikowski de bal. Distinzieri rent richting de bal. Distinzieri haalt uit met een fantastische trap. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiałowski met een snelle inworp. Szeja rent richting de bal. Szeja geeft een lange en hoge pass. Velazco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Aragoneses speelt de bal door. Kekelík rent richting de bal. Velazco onderschept slim de pass. Velazco haalt uit met een fantastische trap. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:0

25e minuut.
Pasikowski passt de bal met de wreef. Skubała is nu in balbezit. Skubała passt de bal met de wreef. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Daar is Pasikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasikowski met een sublieme pass. Stacey rent richting de bal. Stacey geeft een lange en hoge pass. Tepebağlı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiałowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skubała met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 46%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 54%.
JKS Jeleń - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:0

46e minuut.
Musiałowski verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałowski geeft de bal voor. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco schiet op doel. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Skubała rent richting de bal. Skubała met een sublieme pass. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Martić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerembor de bal. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Distinzieri rent richting de bal. Stacey is nu in balbezit. Distinzieri verovert de bal door een tackle van achteren. Distinzieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:0

76e minuut.
Pasikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laczi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burduşel trapt de bal weg. Tepebağlı kopt de bal weg. Stilyanov rent richting de bal. Stilyanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Voyeux met een sublieme pass. Isbrandt kopt de bal weg. Uzdrowski rent richting de bal. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Nieznośny verovert de bal door een tackle van achteren. Nieznośny geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stilyanov de bal. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 53%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 47%.
JKS Jeleń - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:0