Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: watfordfc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 861
watfordfc Väravavahtide Keskkool
442 Tactiek karikas
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.3 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten redelijk
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daniel passt de bal met de wreef. Kulikov probeert naar een medespeler te passen. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart haalt uit met een fantastische trap. Garnacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh geeft een hoge lob. Daniel geeft de bal voor. Kovács rent richting de bal. Kovács schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Klungelig pakt Toogood de bal. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani passt de bal zonder na te denken. Reyniers is nu in balbezit. Reyniers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikov onderschept slim de pass. Kulikov met een sublieme pass. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ... Garnacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daniel met een sublieme pass. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani passt de bal in één keer door. Kovács rent richting de bal. Kovács schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Juhani geeft een hoge lob. Evart kopt de bal weg. Kovács is nu in balbezit. Evart is nu in balbezit. Evart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:1

24e minuut.
Kovács passt de bal zonder na te denken. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evart is nu in balbezit. Kovács rent richting de bal. Kovács haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kulikov is nu in balbezit. Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani geeft een lange en hoge pass. Evart is nu in balbezit. Evart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Singh geeft de bal voor. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft een lange en hoge pass. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Reyniers neemt de hoekschop. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács is nu in balbezit. Kovács draait met de bal, schiet en ... Garnacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 86%, Väravavahtide Keskkool 14%.
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:1

46e minuut.
Prüüs komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Savage is nu in balbezit. Daniel geeft een lange en hoge pass. Kovács rent richting de bal. Kovács geeft een hoge lob. Evart kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kulikov met een snelle inworp. Reyniers is nu in balbezit. Reyniers geeft een lange en hoge pass. Kovács is nu in balbezit. Kovács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:2

58e minuut.
Mõis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mõis geeft een lange en hoge pass. Singh heeft problemen om de bal te vangen. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart haalt uit met een fantastische trap. Garnacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kovács rent richting de bal. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Garnacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:3

64e minuut.
Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een hoge lob. Kovács maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Evart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovács rent richting de bal. Todd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kovács is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evart zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Reyniers is nu in balbezit. Reyniers geeft een hoge lob. Evart rent richting de bal. Kovács is nu in balbezit. Kovács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:4

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar met een snelle inworp. Owen is nu in balbezit. Juhani onderschept slim de pass. Juhani probeert naar een medespeler te passen. Garnacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Evart rent richting de bal. Evart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Baker probeert de bal met de borst te controleren. Salazar is nu in balbezit. Baker begaat een overtreding. Baker krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Evart rent richting de bal. Kovács rent richting de bal. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács is nu in balbezit. Kovács schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Juhani is nu in balbezit. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen speelt de bal door. Evart rent richting de bal. Evart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:5

73e minuut.
Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Kovács schiet op doel. Garnacho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:6

83e minuut.
Doeltrap. Prüüs met een harde bal richting middenveld. Kulikov kopt de bal weg. Reyniers rent richting de bal. Reyniers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Singh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulikov met een snelle inworp. Reyniers bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyniers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: watfordfc 80%, Väravavahtide Keskkool 20%.
watfordfc - Väravavahtide Keskkool 0:6