Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FKBazantnice Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3362
FKBazantnice FC CMAS
mydefend Tactiek moje
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vyčouhal geeft een hoge lob. Pupínek is nu in balbezit. Vojan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vojan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vojan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Turban probeert naar een medespeler te passen. Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec schiet op doel. Srb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC CMAS 1:0

21e minuut.
Šifalda passt de bal zonder na te denken. Virkkilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkilä geeft de bal voor. Bohatec rent richting de bal. Bohatec schiet op doel. Srb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pohanka de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jilavu zal de hoekschop nemen. Bohatec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pohanka rent richting de bal. Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu met een sublieme pass. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec haalt uit met een fantastische trap. Srb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Bohatec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka is nu in balbezit. Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Kaltmann springt en kopt de bal. Srb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Jilavu kopt de bal weg. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec passt de bal in één keer door. Kaltmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC CMAS 2:0

41e minuut.
Pohanka passt de bal in één keer door. Inworp. Jilavu met de inworp. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bohatec rent richting de bal. Bohatec schiet op doel. Srb bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jilavu met de inworp. Svozil bereikt de bal nog maar net als eerste. Svozil draait met de bal, schiet en ... Bohatec probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 33%, FC CMAS 67%.
FKBazantnice - FC CMAS 2:0

51e minuut.
Turban bereikt de bal nog maar net als eerste. Turban geeft een lange en hoge pass. Včelička probeert de bal aan de voet te houden. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC CMAS 3:0

53e minuut.
Včelička verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu geeft een hoge lob. Včelička probeert de bal aan de voet te houden. Kaltmann rent richting de bal. Kaltmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Turban passt de bal in één keer door. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu passt de bal in één keer door. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec schiet op doel. Srb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC CMAS 4:0

64e minuut.
Rabyně passt de bal met de wreef. Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft een hoge lob. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec schiet op doel. Srb bokst de bal weg.

77e minuut.
Šifalda passt de bal met de wreef. Jilavu rent richting de bal. Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Bohatec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohatec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bohatec rent richting de bal. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu passt de bal met de wreef. Kaltmann is nu in balbezit. Kaltmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 31%, FC CMAS 69%.
FKBazantnice - FC CMAS 4:0