Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LubiePlacki Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1054
LubiePlacki FC Peklacz
442 Tactiek Pająk
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 44.9
formidable Schieten solid
excellent Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura passt de bal met de wreef. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 1:0

6e minuut.
Doeltrap. Saarmäe trapt de bal weg. Madoń kopt de bal weg. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Konopecki met een snelle inworp. Tolomac is nu in balbezit. Arcay onderschept slim de pass. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Świercz is nu in balbezit. Świercz passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Arcay is nu in balbezit. Arcay geeft de bal voor. Chislîi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 2:0

17e minuut.
Daar is Chislîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislîi probeert naar een medespeler te passen. Peutinckx rent richting de bal. Peutinckx geeft de bal voor. Ślepokura maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 3:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saarmäe met een harde bal richting middenveld. Macharski kopt de bal weg. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Michalczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Hajduk rent richting de bal. Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Peutinckx met een sublieme pass. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mourik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Mourik krijgt een gele kaart. Chislîi raakt geblesseerd tijdens het duel. Chislîi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 50%, FC Peklacz 50%.
LubiePlacki - FC Peklacz 4:0

57e minuut.
Arcay speelt de bal door. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski passt de bal met de wreef. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx met een sublieme pass. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi schiet op doel. Saarmäe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 5:0

63e minuut.
Aggelis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vasilescu de bal. Vasilescu speelt de bal door. Arcay rent richting de bal. Arcay geeft een hoge lob. Saarmäe bokst de bal weg. van Mourik rent richting de bal. Chislîi onderschept slim de pass. Chislîi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Aggelis passt de bal met de wreef. Peutinckx rent richting de bal. Peutinckx geeft de bal voor. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura draait met de bal, schiet en ... Saarmäe bokst de bal weg. Chislîi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 6:0

70e minuut.
van Mourik onderschept slim de pass. van Mourik geeft een hoge lob. Świercz kopt de bal weg. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek schiet op doel. Cárcamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Arcay probeert naar een medespeler te passen. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura passt de bal in één keer door. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi haalt uit met een fantastische trap. Saarmäe bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arcay neemt de hoekschop. Ślepokura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Arcay is nu in balbezit. Arcay geeft een hoge lob. Daar is van Mourik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislîi rent richting de bal. Chislîi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Arcay heeft problemen om de bal te vangen. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Świercz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zrnanović probeert naar een medespeler te passen. Peutinckx rent richting de bal. Peutinckx met een sublieme pass. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - FC Peklacz 7:0

88e minuut.
Konopecki heeft problemen om de bal te vangen. Macharski is nu in balbezit. Aggelis geeft de bal voor. Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislîi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 32%, FC Peklacz 68%.
LubiePlacki - FC Peklacz 7:0