Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE GUINARDO Sem Futuro F.C
atac Tactiek 442 new
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
73.2 gemiddelde waardering 52
brilliant Schieten solid
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Cubino rent richting de bal. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena onderschept slim de pass. Guarrotxena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Laranja is nu in balbezit. Laranja speelt de bal door. Llera Garzón speelt de bal door. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón passt de bal in één keer door. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino springt en kopt de bal. Gaţu bokst de bal weg. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga met een sublieme pass. Klungelig pakt Llera Garzón de bal. Llera Garzón geeft een hoge lob. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Machuca is nu in balbezit. Machuca geeft een hoge lob. Inworp. Văn Hạnh met een snelle inworp. Guarrotxena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Türkbay kan de bal niet met de borst controleren. Genca met een sublieme pass. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Guarrotxena maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 1:0

19e minuut.
Guarrotxena verovert de bal door een tackle van achteren. Guarrotxena passt de bal in één keer door. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Cubino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Llera Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machuca de bal. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Văn Hạnh kopt de bal weg. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino probeert naar een medespeler te passen. Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Acerola verovert de bal door een tackle van achteren. Acerola passt de bal met de wreef. Możdżonek probeert naar een medespeler te passen. Standaert is nu in balbezit. Standaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 1:1

31e minuut.
Ripodas met een sublieme pass. Daar is Guarrotxena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarrotxena speelt de bal door. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino draait met de bal, schiet en ... Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh met een sublieme pass. Klungelig pakt Llera Garzón de bal. Llera Garzón geeft de bal voor. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaţu bokst de bal weg. Klungelig pakt Guarrotxena de bal. De bal raakt de paal. Guarrotxena rent richting de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Standaert is nu in balbezit. Türkbay is nu in balbezit. Laciga begaat een overtreding. Laciga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 33%, Sem Futuro F.C 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 1:1

49e minuut.
Szreder probeert naar een medespeler te passen. Butovský is nu in balbezit. Genca begaat een overtreding. Genca krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón passt de bal met de wreef. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... Gaţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Mendonça is nu in balbezit. Mendonça geeft de bal voor. Inworp. Văn Hạnh met een snelle inworp. Guarrotxena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Laciga rent richting de bal. Laciga speelt de bal door. Klungelig pakt Llera Garzón de bal. Llera Garzón geeft de bal voor. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Llera Garzón kopt de bal weg. Klungelig pakt Acerola de bal. Butovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino onderschept slim de pass. Cubino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maiboroda rent richting de bal. Genca speelt de bal door. Văn Hạnh speelt de bal door. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Türkbay met een sublieme pass. Bilovus rent richting de bal. Llera Garzón onderschept slim de pass. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaţu bokst de bal weg.

72e minuut.
Guarrotxena geeft de bal voor. Llera Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Llera Garzón raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubino neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 2:1

78e minuut.
Laciga kopt de bal weg. Llera Garzón heeft problemen om de bal te vangen. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Cubino is nu in balbezit. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 3:1

80e minuut.
Laciga met een sublieme pass. Daar is Cubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino passt de bal met de wreef. Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón geeft de bal voor. Gaţu bokst de bal weg.

81e minuut.
Salomone bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder geeft de bal voor. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gaţu trapt de bal weg. Laciga probeert naar een medespeler te passen. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón geeft een hoge lob. Guarrotxena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 4:1

86e minuut.
Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino rent richting de bal. Cubino schiet op doel. Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guarrotxena rent richting de bal. Guarrotxena geeft een hoge lob. Llera Garzón geeft de bal voor. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Buitenspel voor Salomone. Goede buitenspelval van de verdediging. Maiboroda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 30%, Sem Futuro F.C 70%.
UE GUINARDO - Sem Futuro F.C 4:1