Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Carmen Lukavice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3545
FC Carmen Lukavice Vitesse Arnhem
Smrtka 3 Tactiek Aanvallend
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
32.9 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Návrat neemt vlug de vrije trap. Stach is nu in balbezit. Stach met een sublieme pass. Kaláb is nu in balbezit. Kaláb schiet op doel. Loois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Opasek rent richting de bal. Opasek geeft de bal voor. Daar is Alblas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibum rent richting de bal. Sibum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Mocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Sibum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dini met de inworp. Napier probeert naar een medespeler te passen. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom schiet op doel. Loois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Brom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napier is nu in balbezit. Napier geeft de bal voor. Nolano is nu in balbezit. Nolano haalt uit met een fantastische trap. Sourada bokst de bal weg.

34e minuut.
Alblas met een sublieme pass. Dini is nu in balbezit. Dini geeft de bal voor. Sibum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alblas rent richting de bal. Alblas passt de bal zonder na te denken. Demjan rent richting de bal. Napier verovert de bal door een tackle van achteren. Napier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos geeft de bal voor. Demjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom bereikt de bal nog maar net als eerste. Brom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 56%, Vitesse Arnhem 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Carmen Lukavice - Vitesse Arnhem 0:0

52e minuut.
Brom is nu in balbezit. Brom speelt de bal door. Kaláb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaláb schiet op doel. Loois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Vitesse Arnhem 1:0

58e minuut.
Dini met de inworp. Opasek rent richting de bal. Houžvička begaat een overtreding. Houžvička krijgt een gele kaart. Opasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Návrat rent richting de bal. Sibum verovert de bal door een tackle van achteren. Sibum haalt uit met een fantastische trap. Sourada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Carmen Lukavice - Vitesse Arnhem 1:1

67e minuut.
Nolano kopt de bal weg. Sibum is nu in balbezit. Mocek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mocek krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dini passt de bal met de wreef. Brom is nu in balbezit. Brom passt de bal met de wreef. Kaláb is nu in balbezit. Kaláb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 54%, Vitesse Arnhem 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Carmen Lukavice - Vitesse Arnhem 1:1