Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capybara Invaders Murlocs United
Fukuoka Tactiek Gudu Gudu
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
79.1 gemiddelde waardering 74.6
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Inworp. Kondraciuk met de inworp. Minh Thắng geeft een hoge lob. Duddy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lenkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalbon geeft de bal voor. Araszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Blind is nu in balbezit. Blind probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 44%, Murlocs United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capybara Invaders - Murlocs United 0:0

50e minuut.
Rudawski rent richting de bal. Rudawski probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Vlahos rent richting de bal. Alui-Gheorghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlahos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groblewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jankowski bokst de bal weg. Paal!

59e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lenkiewicz. Araszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordeniuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rudawski de bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz passt de bal in één keer door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Capellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - Murlocs United 0:1

64e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Daar is Minh Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Capellini bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Hoàng Anh geeft de bal voor. Walendziuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Rodrigo de bal. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bordeniuc is nu in balbezit. Bordeniuc geeft een hoge lob. Rudawski controleert de bal met de borst. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walendziuk met de inworp. Blind met een sublieme pass. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płatosz is nu in balbezit. Duddy verovert de bal door een tackle van achteren. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 49%, Murlocs United 51%.
Capybara Invaders - Murlocs United 0:1