Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: STADION ZAGŁADY !!!
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7466
Tymon Tymowa Filozofowie z Warszawy
TYMON !!! Tactiek 5-3-2 Huta
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 25.7
formidable Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft de bal voor. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel. Tatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Koralakis geeft een lange en hoge pass. Ibuna rent richting de bal. Suchy maakt een afschuwelijke overtreding. Suchy krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Emmers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dezorzi probeert de bal met de borst te controleren. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Tatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 1:0

10e minuut.
Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Suchy de bal. Suchy geeft de bal voor. Tatu bokst de bal weg. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 2:0

11e minuut.
Alkorta passt de bal zonder na te denken. Mumowski speelt de bal door. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alkorta geeft een hoge lob. Emmers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Gravanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 2:1

21e minuut.
Suchy rent richting de bal. Suchy geeft een lange en hoge pass. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Tatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 3:1

23e minuut.
Lundell probeert de bal met de borst te controleren. Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal zonder na te denken. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím geeft de bal voor. Lundell is nu in balbezit. Dezorzi onderschept slim de pass. Dezorzi geeft een lange en hoge pass. Paal!

28e minuut.
Dezorzi onderschept slim de pass. Dezorzi met een sublieme pass. Secăreanu speelt de bal door. Nepovím rent richting de bal. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi passt de bal met de wreef. Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Banikas geeft een hoge lob. Suchy kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. Tatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 4:1

31e minuut.
Banikas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secăreanu met een snelle inworp. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Staniszewski geeft een lange en hoge pass. Suchy heeft problemen om de bal te vangen. Suchy passt de bal in één keer door. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Dezorzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domber. Dezorzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suchy met een snel genomen vrije trap. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Tatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 5:1

35e minuut.
Tashiro is nu in balbezit. Mumowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mumowski passt de bal met de wreef. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. Tatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 6:1

37e minuut.
Suchy onderschept slim de pass. Suchy passt de bal zonder na te denken. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 7:1

42e minuut.
Porsche geeft een lange en hoge pass. Mumowski kopt de bal weg. Ţugui heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím rent richting de bal. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 8:1

44e minuut.
Dezorzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koralakis de bal. Nepovím rent richting de bal. Nepovím schiet op doel. Tatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 9:1

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tatu niet meer kan verder spelen. Bravo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 17%, Filozofowie z Warszawy 83%.
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 9:1

47e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi passt de bal met de wreef. Nepovím heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 10:1

51e minuut.
Alvelos heeft problemen om de bal te vangen. Alvelos passt de bal met de wreef. Secăreanu met een sublieme pass. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lundell is nu in balbezit. Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchy passt de bal zonder na te denken. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Suchy rent richting de bal. Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Bravo bokst de bal weg.

56e minuut.
Bravo trapt de bal weg. Daar is Görbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Banikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bravo speelt de bal door. Suchy kopt de bal weg. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu geeft een hoge lob. Ferrer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Suchy kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mumowski passt de bal met de wreef. Porsche is nu in balbezit. Porsche geeft een lange en hoge pass. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Gravanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ibuna rent richting de bal. Ibuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 10:2

71e minuut.
Penadés komt het veld opgelopen. Samstag komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dezorzi met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nepovím de bal. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nepovím rent richting de bal. Nepovím passt de bal in één keer door. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski schiet op doel. Bravo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 11:2

75e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Ferrer passt de bal in één keer door. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 12:2

75e minuut.
Wouters komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mumowski heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski geeft een hoge lob. Samstag kopt de bal weg. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 13:2

81e minuut.
Martins komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Domber is nu in balbezit. Domber met een sublieme pass. Görbe heeft problemen om de bal te vangen. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Martins passt de bal zonder na te denken. Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi passt de bal met de wreef. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 21%, Filozofowie z Warszawy 79%.
Tymon Tymowa - Filozofowie z Warszawy 13:2