Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fluminense33 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 478
fluminense33 Los Garava
leo4 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten adequate
good Passen solid
solid Verdedigen good


5e minuut.
Inworp. Cieszyński met de inworp. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een lange en hoge pass. Kosecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Los Garava 0:1

8e minuut.
Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraiński met een sublieme pass. Kolendowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hendrych onderschept slim de pass. Hendrych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fluminense33 - Los Garava 1:1

9e minuut.
Grideanu met een sublieme pass. Daar is Rodríguez Alcobendas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu met een sublieme pass. Hendrych rent richting de bal. Hendrych haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Yuselo passt de bal met de wreef. Kraiński probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu met een sublieme pass. Rodríguez Alcobendas rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mroczek rent richting de bal. Mármol verovert de bal door een tackle van achteren. Mármol met een sublieme pass. Hendrych rent richting de bal. Hendrych draait met de bal, schiet en ... Lawson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kraiński passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu speelt de bal door. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa met een sublieme pass. Mroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrych onderschept slim de pass. Hendrych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz met een sublieme pass. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fluminense33 - Los Garava 1:2

28e minuut.
Mroczek onderschept slim de pass. Daar is Kolendowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolendowicz met een sublieme pass. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 56%, Los Garava 44%.
fluminense33 - Los Garava 1:2

53e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki speelt de bal door. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. Canosa controleert de bal met de borst. Canosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft de bal voor. Inworp. Kraiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragomirescu geeft de bal voor. Butor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ryge Petersen geeft een hoge lob. Iannielli rent richting de bal. Hendrych onderschept slim de pass. Hendrych schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kraiński met een sublieme pass. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz passt de bal in één keer door. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Butor bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fluminense33 50%, Los Garava 50%.
fluminense33 - Los Garava 1:2