Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt KS Retkinia
Leopard 2 Tactiek Thunderstorm
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Łasocha onderschept slim de pass. Łasocha passt de bal in één keer door. Ferreira met een sublieme pass. Bovan rent richting de bal. Bovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Von Erlach is nu in balbezit. Von Erlach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcisz de bal. Fidler rent richting de bal. Fidler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Łasocha passt de bal met de wreef. Brudock bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler draait met de bal, schiet en ... Balanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 1:0

17e minuut.
Buitenspel voor Jazvec. Goede buitenspelval van de verdediging. Major maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grădescu kopt de bal weg. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreira geeft de bal voor. Schlosser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Hottiger passt de bal zonder na te denken. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Brudock rent richting de bal. Fidler onderschept slim de pass. Fidler draait met de bal, schiet en ... Balanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Marcisz geeft de bal voor. Bovan rent richting de bal. Bovan geeft de bal voor. Gędłek maakt een snoekduik en kopt de bal. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 1:1

24e minuut.
Balanov speelt de bal door. Brudock kopt de bal weg. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger geeft een hoge lob. Fidler springt en kopt de bal. Balanov bokst de bal weg.

34e minuut.
Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach met een sublieme pass. Brudock rent richting de bal. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Erlach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balul geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Von Erlach is nu in balbezit. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach verovert de bal door een tackle van achteren. Von Erlach geeft een lange en hoge pass. Jazvec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Jazvec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul rent richting de bal. Balul passt de bal zonder na te denken. Fidler is nu in balbezit. Fidler haalt uit met een fantastische trap. Balanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 48%, KS Retkinia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 1:1

64e minuut.
Von Erlach speelt de bal door. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een hoge lob. Jazvec krijgt zijn hoofd ertegen. Balanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 2:1

66e minuut.
Jazvec rent richting de bal. Major rent richting de bal. Jazvec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Balanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 3:1

68e minuut.
Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger geeft de bal voor. Von Erlach rent richting de bal. Von Erlach geeft een hoge lob. Fidler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Von Erlach passt de bal in één keer door. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal met de wreef. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marcisz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Brudock de bal onder controle te krijgen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler draait met de bal, schiet en ... Balanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 4:1

76e minuut.
Von Erlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Erlach passt de bal in één keer door. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Balanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 5:1

77e minuut.
Major kopt de bal weg. Łasocha is nu in balbezit. Łasocha passt de bal met de wreef. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal met de wreef. Kapinos is nu in balbezit. Bovan onderschept slim de pass. Bovan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 37%, KS Retkinia 63%.
Zegrze Nieporęt - KS Retkinia 5:1