Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ropa boys Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 990
ropa boys Night Night
scoren Tactiek night-1
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 29.6
average Schieten poor
weak Passen weak
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Gamelas rent richting de bal. Lucan rent richting de bal. Gamelas probeert naar een medespeler te passen. Lucan heeft problemen om de bal te vangen. Lucan haalt uit met een fantastische trap. Tete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Nebel onderschept slim de pass. Nebel met een sublieme pass. Pattinama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamelas onderschept slim de pass. Gamelas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hulsman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barmby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adalı rent richting de bal. Adalı geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
de Zwart rent richting de bal. Gamelas onderschept slim de pass. Gamelas geeft een lange en hoge pass. Lucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucan haalt uit met een fantastische trap. Tete bokst de bal weg.

43e minuut.
Lucan rent richting de bal. Wouda rent richting de bal. Wouda passt de bal zonder na te denken. Sonderveld is nu in balbezit. Sonderveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 48%, Night Night 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ropa boys - Night Night 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Hulsman de bal. Hulsman passt de bal zonder na te denken. Badalato rent richting de bal. Kirsten onderschept slim de pass. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. López Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hulsman speelt de bal door. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. Graafland passt de bal in één keer door. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonderveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Night Night 1:0

62e minuut.
Pengel met de inworp. Daar is Breeuwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breeuwer met een sublieme pass. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Yağmurca speelt de bal door. Lucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucan probeert naar een medespeler te passen. Gamelas is nu in balbezit. Gamelas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Graafland is nu in balbezit. Yağmurca begaat een overtreding. Graafland raakt geblesseerd tijdens het duel. Wouda met een snel genomen vrije trap. Kirsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Night Night 2:0

74e minuut.
Gamelas onderschept slim de pass. Pattinama probeert naar een medespeler te passen. Gamelas is nu in balbezit. Gamelas haalt uit met een fantastische trap. Tete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Night Night 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 34%, Night Night 66%.
ropa boys - Night Night 2:1