Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 00:01
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
AEK Chios Gastrolith Concretions
F Tactiek 352
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Doeltrap. Czyrko trapt de bal weg. Malbašić kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 0:1

12e minuut.
Potiguara rent richting de bal. Potiguara passt de bal in één keer door. Avery is nu in balbezit. Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 0:2

17e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Parke speelt de bal door. Daar is Yarbrough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Paz rent richting de bal. de Paz schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:2

21e minuut.
Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Avery is nu in balbezit. Malbašić verovert de bal door een tackle van achteren. Malbašić geeft de bal voor. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fayette probeert naar een medespeler te passen. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara passt de bal in één keer door. de Paz is nu in balbezit. de Paz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Endrődi speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal zonder na te denken. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:3

42e minuut.
Leary bereikt de bal nog maar net als eerste. Leary passt de bal zonder na te denken. Parke heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:4

45e minuut.
Boone geeft een lange en hoge pass. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potiguara. Potiguara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 61%, Gastrolith Concretions 39%.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:4

47e minuut.
Pascuzzo is nu in balbezit. Boone verovert de bal door een tackle van achteren. de Paz rent richting de bal. de Paz draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:4

75e minuut.
Yeast is nu in balbezit. Yeast geeft een hoge lob. Francetić rent richting de bal. Francetić speelt de bal door. Malbašić speelt de bal door. Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:5

85e minuut.
Leary kopt de bal weg. Potiguara is nu in balbezit. Endrődi begaat een overtreding. Endrődi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 45%, Gastrolith Concretions 55%.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:5