Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tryskač Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1378
Tryskač FC Lastomír
2 Tactiek MA343
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 43.9
formidable Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Meluch geeft een hoge lob. Krapáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Traykov begaat een overtreding. Traykov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Rife geeft een hoge lob. Daar is Szekely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meluch. Szekely wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Daar is Hubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gura de bal. Gura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Hubek de bal. Märten is nu in balbezit. Märten passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ritzinger de bal. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szekely haalt uit met een fantastische trap. Tămâie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Flores neemt de hoekschop. Szekely springt en kopt de bal. Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Helko met een sublieme pass. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki geeft een hoge lob. Krapáč springt en kopt de bal. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC Lastomír 0:1

35e minuut.
Traykov kopt de bal weg. Botsis speelt de bal door. Juda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapáč verovert de bal door een tackle van achteren. Krapáč schiet op doel. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Traykov geeft de bal voor. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ritzinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Ritzinger neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Juda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krapáč. Juda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Traykov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szekely rent richting de bal. Szekely draait met de bal, schiet en ... Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tryskač - FC Lastomír 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 42%, FC Lastomír 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tryskač - FC Lastomír 1:1

46e minuut.
Ritzinger probeert naar een medespeler te passen. Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura geeft de bal voor. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Sojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Märten geeft een hoge lob. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Ritzinger springt en kopt de bal. Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC Lastomír 2:1

62e minuut.
Zengei met een snelle inworp. Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura met een sublieme pass. Märten heeft problemen om de bal te vangen. Märten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC Lastomír 3:1

68e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Szekely rent richting de bal. Tămâie maakt een afschuwelijke overtreding. Tămâie krijgt een gele kaart. Szekely is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutka komt het veld opgelopen. Ližák komt het veld opgelopen. Märten wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gura geeft een hoge lob. Sojka speelt de bal door. Gura geeft een hoge lob. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bosacki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ritzinger springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC Lastomír 4:1

72e minuut.
Märten geeft de bal voor. Tămâie heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Sojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryskač - FC Lastomír 5:1

74e minuut.
Märten verovert de bal door een tackle van achteren. Gura rent richting de bal. Gura met een sublieme pass. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fedarko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryskač 41%, FC Lastomír 59%.
Tryskač - FC Lastomír 5:1