Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ledina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5603
odi dedi LSK
3 na 3 Tactiek 33
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten adequate
weak Passen poor
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Dulanović probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radaljac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radaljac rent richting de bal. Radaljac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda geeft een hoge lob. Vesković rent richting de bal. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vesković rent richting de bal. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac met een sublieme pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Vesković met de inworp. Radaljac speelt de bal door. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Lapčević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - LSK 1:0

34e minuut.
Radaljac is nu in balbezit. Radaljac speelt de bal door. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Lapčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - LSK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 44%, LSK 56%.
odi dedi - LSK 2:0

49e minuut.
Mihaljčić passt de bal in één keer door. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz probeert naar een medespeler te passen. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić schiet op doel. Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac rent richting de bal. Radaljac speelt de bal door. Radaljac rent richting de bal. Radaljac schiet op doel. Lapčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kalezić met de inworp. Vesković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac begaat een overtreding. Vesković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalezić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mrkajić trapt de bal weg van het doel. Radaljac kopt de bal weg. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Lapčević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - LSK 3:0

77e minuut.
Radaljac rent richting de bal. Dulanović onderschept slim de pass. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Lapčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lapčević trapt de bal weg. Vesković kopt de bal weg. Kalezić controleert de bal met de borst. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vesković zal de hoekschop nemen. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac passt de bal in één keer door. Mihaljčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaljčić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dulanović speelt de bal door. Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda passt de bal met de wreef. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 41%, LSK 59%.
odi dedi - LSK 3:0