Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Axiopolis Cernavoda
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1789
Fc Nazdravanii S.C. Teius
343 Tactiek liga 4
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten very good
average Passen poor
poor Verdedigen average


19e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka onderschept slim de pass. Szklanka met een sublieme pass. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Aldrete met een snelle inworp. Kornev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev geeft een lange en hoge pass. Schaul is nu in balbezit. Schaul schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szkudelski verovert de bal door een tackle van achteren. Szkudelski geeft een hoge lob. Antonov kopt de bal weg. Schaul is nu in balbezit. Schaul draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 49%, S.C. Teius 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nazdravanii - S.C. Teius 0:0

47e minuut.
Pantazescu geeft de bal voor. Szklanka rent richting de bal. Szklanka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Antonov de bal onder controle te krijgen. Antonov schiet op doel. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel. Corbu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Gruia passt de bal met de wreef. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal met de wreef. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Szkudelski passt de bal met de wreef. Daar is Szklanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Ban probeert naar een medespeler te passen. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Dan passt de bal met de wreef. Barbu is nu in balbezit. Barbu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kornev probeert naar een medespeler te passen. Aldrete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barosanu. Barosanu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Barbu passt de bal met de wreef. Spânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spânu geeft een hoge lob. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonov geeft een lange en hoge pass. Szklanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Inworp. Aldrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul geeft een lange en hoge pass. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul rent richting de bal. Barosanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schaul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Enescu de bal. Szklanka is nu in balbezit. Szklanka schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Aldrete speelt de bal door. Szklanka heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka passt de bal in één keer door. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev verovert de bal door een tackle van achteren. Kornev passt de bal in één keer door. Szklanka rent richting de bal. Szklanka schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - S.C. Teius 0:1

85e minuut.
Klungelig pakt Schaul de bal. Schaul geeft de bal voor. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov geeft de bal voor. Szklanka geeft een hoge lob. Harkányi bokst de bal weg. Schaul rent richting de bal. Schaul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - S.C. Teius 0:2

88e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornev onderschept slim de pass. Kornev geeft een lange en hoge pass. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 63%, S.C. Teius 37%.
Fc Nazdravanii - S.C. Teius 0:2