Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: de kuip
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3362
sc-feyenoord fc rooigem
352 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskindiş geeft een hoge lob. Calzadilla heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. Chueu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Gastel is nu in balbezit. van Gastel geeft een lange en hoge pass. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Manasuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Grumellon controleert de bal met de borst. Tzoumas verovert de bal door een tackle van achteren. Tzoumas met een sublieme pass. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós met een sublieme pass. Tzoumas rent richting de bal. Tzoumas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke verovert de bal door een tackle van achteren. Vanmaelsaeke met een sublieme pass. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ... Manasuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klasnic geeft de bal voor. Bignotti kopt de bal weg. Tuesta kan de bal niet met de borst controleren. Tzoumas onderschept slim de pass. Tzoumas draait met de bal, schiet en ... Manasuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hillen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pamuła de bal. van Gastel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Gastel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Carrillo controleert de bal met de borst. Keskindiş is nu in balbezit. Keskindiş geeft een hoge lob. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - fc rooigem 1:0

39e minuut.
Ocean passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal in één keer door. Tzoumas heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fossé is nu in balbezit. Fossé geeft een hoge lob. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - fc rooigem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 52%, fc rooigem 48%.
sc-feyenoord - fc rooigem 2:0

51e minuut.
Prieto kopt de bal weg. Klasnic probeert de bal met de borst te controleren. Ocean geeft de bal voor. Carrillo kan de bal niet met de borst controleren. Carrillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke rent richting de bal. Vanmaelsaeke passt de bal zonder na te denken. Tzoumas is nu in balbezit. Tzoumas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal in één keer door. Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskindiş geeft een hoge lob. Pamuła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klasnic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Costache de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Chueu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - fc rooigem 3:0

59e minuut.
Pamuła passt de bal zonder na te denken. Prieto rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Chueu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - fc rooigem 4:0

65e minuut.
Tzoumas speelt de bal door. Vanmaelsaeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke probeert naar een medespeler te passen. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Costache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keskindiş speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - fc rooigem 5:0

83e minuut.
Keskindiş is nu in balbezit. Keskindiş geeft de bal voor. Pamuła kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Keskindiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chueu speelt de bal door. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ocean probeert naar een medespeler te passen. Vanmaelsaeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaelsaeke passt de bal met de wreef. Tzoumas heeft problemen om de bal te vangen. Tzoumas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fossé passt de bal in één keer door. Chinchorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csikós krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 50%, fc rooigem 50%.
sc-feyenoord - fc rooigem 5:0