Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK Lynx Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2305
FK Lynx Baník Sebedražie
blau Tactiek come on
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Drumlak rent richting de bal. Drumlak passt de bal zonder na te denken. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 1:0

5e minuut.
Koksov passt de bal in één keer door. Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala draait met de bal, schiet en ... Zapolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Tomčin de bal. Drumlak rent richting de bal. TUlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak is nu in balbezit. Drumlak draait met de bal, schiet en ... Košinár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Spiller rent richting de bal. Herda onderschept slim de pass. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 3:0

14e minuut.
Tomčin verovert de bal door een tackle van achteren. Tomčin probeert naar een medespeler te passen. Koksov probeert naar een medespeler te passen. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák geeft een hoge lob. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 4:0

37e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Libák is nu in balbezit. Libák geeft een lange en hoge pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 5:0

38e minuut.
Simík rent richting de bal. TUlej begaat een overtreding. Simík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Herda de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. Zapolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 6:0

40e minuut.
Herda probeert de bal met de borst te controleren. Spiller is nu in balbezit. Koksov verovert de bal door een tackle van achteren. Herda probeert de bal met de borst te controleren. Herda schiet op doel. Zapolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Drumlak is nu in balbezit. Cymański is nu in balbezit. Cymański passt de bal met de wreef. Drumlak rent richting de bal. Drumlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Koksov speelt de bal door. Herda rent richting de bal. Herda heeft problemen om de bal te vangen. Herda haalt uit met een fantastische trap. Zapolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 35%, Baník Sebedražie 65%.
FK Lynx - Baník Sebedražie 7:0

48e minuut.
Simík passt de bal in één keer door. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić speelt de bal door. Voštinák is nu in balbezit. Voštinák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Koksov rent richting de bal. Koksov passt de bal zonder na te denken. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Zapolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala passt de bal in één keer door. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Voštinák is nu in balbezit. Voštinák met een sublieme pass. TUlej rent richting de bal. Drumlak rent richting de bal. Drumlak schiet op doel. Košinár bokst de bal weg.

73e minuut.
Libák is nu in balbezit. Libák geeft de bal voor. Silverhagel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sochan neemt de hoekschop. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Simík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Koksov kopt de bal weg. Sandala rent richting de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. Zapolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herda is nu in balbezit. Herda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Głodkowski geeft een lange en hoge pass. Sandala heeft problemen om de bal te vangen. Sandala geeft de bal voor. Herda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Simík heeft problemen om de bal te vangen. Libák is nu in balbezit. Libák met een sublieme pass. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Zapolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lynx - Baník Sebedražie 8:0

86e minuut.
TUlej is nu in balbezit. Sandala onderschept slim de pass. Sandala passt de bal zonder na te denken. Herda heeft problemen om de bal te vangen. Herda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zapolny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lynx 39%, Baník Sebedražie 61%.
FK Lynx - Baník Sebedražie 8:0