Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
MOV2 Claudia de lo angeles
new25 Tactiek Clau 2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 49.2
formidable Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Porras geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Vliegher met een snelle inworp. Vecsernyés geeft de bal voor. Spal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Porras heeft problemen om de bal te vangen. Porras geeft een lange en hoge pass. Espejo kopt de bal weg. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo passt de bal in één keer door. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 1:0

13e minuut.
Mitsikostas speelt de bal door. Ratzinger met een sublieme pass. Sotolongo met een sublieme pass. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo haalt uit met een fantastische trap. Tarazona bokst de bal weg.

17e minuut.
Miazga geeft de bal voor. Vecsernyés geeft een hoge lob. Beţivu kan de bal niet met de borst controleren. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Spal geeft een lange en hoge pass. Sotolongo rent richting de bal. Vecsernyés begaat een overtreding. Vecsernyés krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Porras geeft een hoge lob. Espejo kan de bal niet met de borst controleren. Rahamim maakt een afschuwelijke overtreding. Rahamim krijgt een gele kaart. Espejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ratzinger met een snel genomen vrije trap. Espejo kopt de bal weg. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Spal rent richting de bal. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz onderschept slim de pass. Piechowicz geeft een hoge lob. Richards springt en kopt de bal. Picanha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mazziotta is nu in balbezit. Mazziotta passt de bal zonder na te denken. Daar is Rahamim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo draait met de bal, schiet en ... Tarazona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ratzinger met een sublieme pass. Adinachukwu is nu in balbezit. Rahamim bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo onderschept slim de pass. Espejo schiet op doel. Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 40%, Claudia de lo angeles 60%.
MOV2 - Claudia de lo angeles 1:0

47e minuut.
Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsernyés geeft een hoge lob. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vecsernyés passt de bal zonder na te denken. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mitsikostas met een sublieme pass. Zambataro is nu in balbezit. Espejo onderschept slim de pass. Espejo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rahamim de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Piechowicz passt de bal in één keer door. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés passt de bal met de wreef. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zambataro kopt de bal weg. Ratzinger speelt de bal door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo draait met de bal, schiet en ... Tarazona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 2:0

76e minuut.
Sotolongo passt de bal met de wreef. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Richards is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Richards legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mitsikostas speelt de bal door. Rahamim rent richting de bal. Espejo onderschept slim de pass. Espejo haalt uit met een fantastische trap. Tarazona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 47%, Claudia de lo angeles 53%.
MOV2 - Claudia de lo angeles 3:0