Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Minune Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2411
FC Minune MK Dons
Amical Tactiek MK 4-4-2
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 31.1
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:1

6e minuut.
Hjortland heeft problemen om de bal te vangen. Hjortland met een sublieme pass. Zanette met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Piaçava met een sublieme pass. Daar is Orrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrego passt de bal zonder na te denken. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kafarski geeft een hoge lob. Piaçava kopt de bal weg. Seheryıldızı kan de bal niet met de borst controleren. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Aichtinger kopt de bal weg. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı krijgt zijn hoofd ertegen. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seheryıldızı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:2

16e minuut.
Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:3

18e minuut.
Cagnoni rent richting de bal. Rădulescu rent richting de bal. Cagnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:4

19e minuut.
Clondescu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wierszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:5

21e minuut.
Hjortland rent richting de bal. Hjortland passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski geeft een lange en hoge pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:6

28e minuut.
Hjortland probeert naar een medespeler te passen. Piaçava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński schiet op doel. Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:7

29e minuut.
Kafarski is nu in balbezit. Kafarski geeft een hoge lob. Seheryıldızı kopt de bal weg. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hjortland speelt de bal door. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:8

32e minuut.
Wierszewski met een snelle inworp. Seheryıldızı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rădulescu. Seheryıldızı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wierszewski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski passt de bal in één keer door. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:9

37e minuut.
Borowy met een sublieme pass. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă geeft de bal voor. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:10

42e minuut.
Cagnoni passt de bal met de wreef. Piaçava rent richting de bal. Piaçava met een sublieme pass. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:11

44e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă geeft de bal voor. Seheryıldızı kopt de bal weg. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 87%, MK Dons 13%.
FC Minune - MK Dons 0:12

47e minuut.
Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Jaroszyński schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Hjortland speelt de bal door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński speelt de bal door. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroszyński probeert de bal met de borst te controleren. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:13

54e minuut.
Cagnoni passt de bal zonder na te denken. Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland passt de bal met de wreef. Orrego met een sublieme pass. Piaçava is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Piaçava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suhayb komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cagnoni probeert naar een medespeler te passen. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Cagnoni rent richting de bal. Cagnoni passt de bal zonder na te denken. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:14

65e minuut.
Cagnoni passt de bal zonder na te denken. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb met een sublieme pass. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hjortland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suhayb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhayb met een sublieme pass. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:15

68e minuut.
Daar is Cuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzo passt de bal in één keer door. Jaroszyński heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Hjortland is nu in balbezit. Hjortland speelt de bal door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:16

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wierszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cagnoni rent richting de bal. Cagnoni speelt de bal door. Jaroszyński rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:17

81e minuut.
Borowy geeft een lange en hoge pass. Wierszewski probeert de bal met de borst te controleren. Rădulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wierszewski met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnoni speelt de bal door. Hjortland is nu in balbezit. Hjortland passt de bal in één keer door. Jaroszyński is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:18

89e minuut.
Toche speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - MK Dons 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 89%, MK Dons 11%.
FC Minune - MK Dons 0:19