Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Żuraw Krzeszów Dragon Ball
sad_fresh2 Tactiek Smocza kula 2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
79.6 gemiddelde waardering 81.9
formidable Schieten incredible
incredible Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Detyniecki met een sublieme pass. Matveev speelt de bal door. Vlaicu speelt de bal door. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lissek passt de bal zonder na te denken. Garyga is nu in balbezit. Váczi is nu in balbezit. Váczi geeft de bal voor. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lissek speelt de bal door. Váczi met een sublieme pass. Garyga speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šaraba speelt de bal door. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Dante is nu in balbezit. Riveros maakt een afschuwelijke overtreding. Riveros is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garyga komt bij de bal en schiet. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matveev speelt de bal door. Huenchulaf rent richting de bal. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Valente kopt de bal weg. Dante is nu in balbezit. Dương Khánh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garyga komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Decarolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:0

31e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lissek de bal. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lissek rent richting de bal. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matveev zal de hoekschop nemen. Tuccio springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Váczi verovert de bal door een tackle van achteren. Váczi passt de bal zonder na te denken. Garyga probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Detyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Detyniecki geeft de bal voor. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini geeft een lange en hoge pass. Dương Khánh kopt de bal weg. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 47%, Dragon Ball 53%.
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:0

56e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Váczi is nu in balbezit. Váczi passt de bal zonder na te denken. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Matiku de bal. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini passt de bal met de wreef. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante schiet op doel. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Ðạt krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu met een sublieme pass. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Matveev rent richting de bal. Quang Ðạt onderschept slim de pass. Quang Ðạt geeft de bal voor. Valente krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Šaraba met een sublieme pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft de bal voor. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 46%, Dragon Ball 54%.
Żuraw Krzeszów - Dragon Ball 1:0