Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mititítí TE Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8891
Mititítí TE heavymeNtál
Rock Tactiek nihil
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Kaulics passt de bal zonder na te denken. Maczó rent richting de bal. Maczó passt de bal zonder na te denken. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Felföldi is nu in balbezit. Felföldi geeft de bal voor. Bechara kopt de bal weg. Saratxo rent richting de bal. Saratxo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ballesta geeft een hoge lob. Saratxo rent richting de bal. Felföldi begaat een overtreding. Felföldi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Karcovas probeert naar een medespeler te passen. Saratxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saratxo passt de bal met de wreef. Reményi rent richting de bal. Reményi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maczó is nu in balbezit. Maczó met een sublieme pass. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - heavymeNtál 1:0

44e minuut.
Kaulics kopt de bal weg. Saratxo rent richting de bal. Karcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saratxo rent richting de bal. Saratxo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 65%, heavymeNtál 35%.
Mititítí TE - heavymeNtál 1:0

48e minuut.
Saratxo is nu in balbezit. Saratxo geeft een hoge lob. Komora verovert de bal door een tackle van achteren. Mátrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátrai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Feczesin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mititítí TE - heavymeNtál 1:1

57e minuut.
Chính Trực raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bździądło komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bździądło rent richting de bal. Bździądło met een sublieme pass. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátrai rent richting de bal. Mátrai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Feczesin trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afilipoaiei met een snelle inworp. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Saratxo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - heavymeNtál 1:2

63e minuut.
Soós geeft een hoge lob. Maczó kopt de bal weg. Ballesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Zorović geeft een hoge lob. Inworp. Maczó met een snelle inworp. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Felföldi geeft een hoge lob. Inworp. Karcovas met de inworp. Saratxo rent richting de bal. Saratxo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bździądło rent richting de bal. Bździądło probeert naar een medespeler te passen. Mátrai rent richting de bal. Mátrai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - heavymeNtál 1:3

78e minuut.
Bździądło met een sublieme pass. Mátrai is nu in balbezit. Soós is nu in balbezit. Mátrai verovert de bal door een tackle van achteren. Mátrai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Feczesin met een harde bal richting middenveld. Inworp. Afilipoaiei met een snelle inworp. Bździądło met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mátrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei verovert de bal door een tackle van achteren. Karcovas speelt de bal door. Reményi rent richting de bal. Reményi schiet op doel. De bal raakt de paal. Feczesin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bździądło speelt de bal door. Karcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcovas geeft de bal voor. Reményi rent richting de bal. Reményi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mátrai is nu in balbezit. Mátrai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Soós geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bździądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mátrai controleert de bal met de borst. Mátrai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Saratxo rent richting de bal. Saratxo passt de bal in één keer door. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Reményi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 72%, heavymeNtál 28%.
Mititítí TE - heavymeNtál 1:3