Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Adelante Palermo limana
xrs-1PS-ul Tactiek tattica test
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 68.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Orrason rent richting de bal. Budeš geeft een lange en hoge pass. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe geeft een lange en hoge pass. Orrason kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Revert heeft problemen om de bal te vangen. Cvijić is nu in balbezit. Cvijić haalt uit met een fantastische trap. Agius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 0:1

16e minuut.
Tiapushkin speelt de bal door. Cvijić is nu in balbezit. Budeš begaat een overtreding. Budeš krijgt een gele kaart. Cvijić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Paiva Júnior wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Condorcanqui is nu in balbezit. Condorcanqui geeft een hoge lob. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason draait met de bal, schiet en ... Agius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 0:2

22e minuut.
Hriniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condorcanqui passt de bal zonder na te denken. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason schiet op doel. Agius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 0:3

24e minuut.
Cvijić is nu in balbezit. Mancipe is nu in balbezit. Mancipe met een sublieme pass. Orrason is nu in balbezit. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Agius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paiva Júnior passt de bal met de wreef. Cvijić rent richting de bal. Orrason is nu in balbezit. Orrason haalt uit met een fantastische trap. Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Condorcanqui rent richting de bal. Condorcanqui heeft problemen om de bal te vangen. Condorcanqui passt de bal in één keer door. Orrason rent richting de bal. Orrason schiet op doel. Agius bokst de bal weg.

32e minuut.
Budeš is nu in balbezit. de Paiva Júnior onderschept slim de pass. Cvijić is nu in balbezit. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrason schiet op doel. Agius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tiapushkin met de inworp. Mancipe speelt de bal door. Daar is Condorcanqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrason is nu in balbezit. Orrason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kojić geeft een lange en hoge pass. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becerra krijgt een gele kaart. Valeriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Valeriano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ostoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 59%, limana 41%.
Adelante Palermo - limana 1:3

66e minuut.
Revert passt de bal zonder na te denken. Tiapushkin geeft een hoge lob. Orrason is nu in balbezit. Orrason schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 1:4

70e minuut.
Inworp. De Irigoyen komt het veld opgelopen. Grignoli komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Condorcanqui passt de bal zonder na te denken. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. de Paiva Júnior is nu in balbezit. Orrason is nu in balbezit. Orrason draait met de bal, schiet en ... Agius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Revert de bal. De Irigoyen rent richting de bal. De Irigoyen draait met de bal, schiet en ... Agius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 1:5

75e minuut.
Giménez komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mancipe met een sublieme pass. Condorcanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Richards krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Yaka neemt vlug de vrije trap. Hriniak heeft problemen om de bal te vangen. Orrason bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Condorcanqui zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Irigoyen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - limana 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 51%, limana 49%.
Adelante Palermo - limana 1:6