Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1370
Luleto roxana.reddog
a şasea Tactiek 53w2
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft een hoge lob. Hunal is nu in balbezit. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Pulkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Nieva rent richting de bal. Nieva met een sublieme pass. Assis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Popovici de bal onder controle te krijgen. Kántor rent richting de bal. Kántor geeft de bal voor. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stefanescu-Prodanovici is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici passt de bal met de wreef. Kántor speelt de bal door. Klungelig pakt Assis de bal. Assis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Floruţ passt de bal zonder na te denken. Nieva probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:1

23e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Popovici met een snelle inworp. Ciortea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kántor probeert naar een medespeler te passen. Assis rent richting de bal. Assis probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:2

28e minuut.
Floruţ passt de bal zonder na te denken. Kántor is nu in balbezit. Kántor speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Assis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Nieva rent richting de bal. Nieva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nieva speelt de bal door. Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor passt de bal in één keer door. Assis is nu in balbezit. Assis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:3

41e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanescu-Prodanovici krijgt een gele kaart. Kántor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kántor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Hunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunal geeft een lange en hoge pass. Nieva is nu in balbezit. Nieva haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 73%, roxana.reddog 27%.
Luleto - roxana.reddog 0:3

47e minuut.
Galindo kopt de bal weg. Flokas rent richting de bal. Flokas geeft de bal voor. Assis rent richting de bal. Assis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:4

63e minuut.
Nieva rent richting de bal. Nieva speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:5

66e minuut.
Floruţ kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis geeft de bal voor. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kántor probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft de bal voor. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:6

75e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:7

76e minuut.
Assis kopt de bal weg. Daar is Pascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor schiet op doel. Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastor is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mărăcine trapt de bal weg. Pintilei is nu in balbezit. Kántor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kántor krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Negreanu met een snelle inworp. Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Assis passt de bal met de wreef. Floruţ rent richting de bal. Burcă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Floruţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floruţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hunal geeft de bal voor. Assis kopt de bal weg. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - roxana.reddog 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 70%, roxana.reddog 30%.
Luleto - roxana.reddog 0:8