Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Crnogorski Omladinski Centar
3f Tactiek cluj napoca v2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 59.4
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kostić met een sublieme pass. Viccino is nu in balbezit. Viccino passt de bal zonder na te denken. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Sógor bokst de bal weg.

19e minuut.
Joksimović probeert naar een medespeler te passen. Viccino rent richting de bal. Gregor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viccino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viccino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

28e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai met een sublieme pass. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viccino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miriuta. Miriuta krijgt een gele kaart. Viccino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joksimović met een snel genomen vrije trap. Viccino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dačević passt de bal met de wreef. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić passt de bal zonder na te denken. Daar is Viccino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viccino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Viccino rent richting de bal. Viccino passt de bal zonder na te denken. Gregor is nu in balbezit. Joksimović onderschept slim de pass. Joksimović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Vešović passt de bal zonder na te denken. Dačević probeert naar een medespeler te passen. Joksimović met een sublieme pass. Klungelig pakt Viccino de bal. Viccino draait met de bal, schiet en ... Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Inworp. Dačević met de inworp. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić geeft de bal voor. Viccino springt en kopt de bal. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 45%, Crnogorski Omladinski Centar 55%.
Mission FC 2011 - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

52e minuut.
Daar is Somogyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović met een sublieme pass. Viccino is nu in balbezit. Viccino schiet op doel. Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Miriuta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vešović. Miriuta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miriuta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burdisso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Miriuta passt de bal zonder na te denken. Koltai rent richting de bal. Koltai met een sublieme pass. Mitrea heeft problemen om de bal te vangen. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi geeft een hoge lob. Burdisso kopt de bal weg. Resende rent richting de bal. Resende schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 37%, Crnogorski Omladinski Centar 63%.
Mission FC 2011 - Crnogorski Omladinski Centar 0:1